7/11/12

Έτσι Αντιλαμβάνονται Την Δημοκρατία Και Τους Θεσμούς Στα ΝΕΤ, ΑΝΤ1, MEGA.

Ας αρχίσουμε από τα δυο ιδιωτικά κανάλια, τα οποία μέχρι και σήμερα εκπέμπουν χωρίς να έχουν την κατάλληλη άδεια από το κράτος για την συχνότητα που κατέχουν,  γιατί απολαμβάνουν ειδικής μεταχείριση, όταν ...........
ο Λαός έχει υποστεί τα πάνδεινα για την ανόρθωση της οικονομίας της Χώρας.  Μετέδωσαν λοιπόν απευθείας όλη την ομιλία του Πρωθυπουργού και όταν ανέλαβε τον λόγο ο Αλέξης Τσίπρας, του οποίου η ομιλία κράτησε περίπου 20 λεπτά, σταμάτησαν την μετάδοση και μας έδειχναν άσχετες ειδήσεις.
Διαβάστε τώρα το τέχνασμα που έκανε η Κρατική ΝΕΤ, για να μπερδέψει τους Τηλεθεατές και να τους αποτρέψει να δουν την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα. Ξεκίνησε η απευθείας μετάδοση με την ομιλία του Πρωθυπουργού από την ΝΕΤ, λίγο πριν τελειώσει, με ψιλά γράμματα στο κάτω μέρος, ανέγραφε πως μετά το πέρας της ομιλίας Σαμαρά , η απευθείας μετάδοση από την Βουλή θα συνεχιστεί στην ΕΤ1. Όσοι δεν πρόσεξαν το τρέιλερ που πέρναγε από κάτω, σίγουρα δεν θα μπήκαν στον κόπο, να γυρίσουν κανάλι, αφού άλλωστε σε 15 λεπτά θα ξεκινούσε η πλύση εγκεφάλου με την απευθείας μετάδοση ποδοσφαιρικού αγώνα. Ήταν ανάγκη οι εγκέφαλοι της Κρατικής Τηλεόρασης να σκεφτούν αυτό το τέχνασμα με την αλλαγή καναλιού, αφού θα μπορούσαν να ξεκινήσουν την απευθείας μετάδοση  κατευθείαν από την ΕΤ1, και να αποφύγουν αυτή την μεθόδευση; Να χαίρεστε Κύριε Πρωθυπουργέ την Κρατική Τηλεόραση.
Γ.Κ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου