8/3/12

Δεν Γνωρίζουν Τι Σημαίνει Σεβασμός Στον Τηλεθεατή, Mega – Ant1 TV!


Τα δυο μεγάλα ιδιωτικά κανάλια που καθημερινά στα δελτία ειδήσεων τους , που μόνο ειδήσεις δεν είναι αλλά πλύση εγκεφάλου για να περάσουν τα μηνύματα τους, , δεν είναι ικανά ούτε να προγραμματίσουν την ακριβή ώρα έναρξη των προγραμμάτων τους.
Θα μου πείτε αυτό δεν είναι καινούργιο, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν πρέπει να το σχολιάζουμε και να  συγκρίνουμε με αλλά τηλεοπτικά μέσα.
Θα σας αναφέρω δυο παραδείγματα για να καταλάβετε, πως αυτά τα μέσα ενημέρωσης έχουν μάθει να σέβονται τους τηλεθεατές τους, γατί περί σεβασμού πρόκειται , όταν............
ένα πρόγραμμα πρέπει να αρχίσει 21.00 το βράδυ και αρχίζει 21.45 !
Σύμφωνα λοιπόν με τα προγράμματα τους, μπορείτε να τα δείτε και στις ιστοσελίδες τους, για μεν το Mega , ώρα 21.00 είναι προγραμματισμένο να αρχίσει η σειρά Βασιλιάδες και σήμερα π.χ  Τετάρτη άρχισε 21.45 και αυτό δεν συμβαίνει για πρώτη φορά αλλά συνέχεια, για δε το ΑΝΤ1, η εκπομπή Ράδιο Αρβύλα, θα πρέπει να αρχίζει σύμφωνα με το πρόγραμμα τους  ώρα 23.00 και ξεκινά  μετά της  23.20 το βραδύ.
Αυτό φυσικά συμβαίνει σε όλα τα προγράμματα εκτός των κεντρικών δελτίων ειδήσεων , αλλά και σε αυτά μπορεί η ώρα έναρξης να μην παρεκκλίνει από την κανονική, αλλά αυτά μόνο δελτία ειδήσεων δεν είναι !!!
Και τώρα έρχεται μοιραία η σύγκριση, κάθε δευτέρα βράδυ και ώρα Ελλάδος 22.00 αρχίζει στο Γαλλικό TV5 , το οποίο παραδόξως εδώ στη Καλαμάτα έχει πολύ καλό σήμα, μια αθλητική εκπομπή με τα γκολ του Γαλλικού των αγώνων του Σαββατοκύριακου,  ούτε μια φορά δεν έχει καθυστερήσει έστω και ένα λεπτό η ώρα έναρξης και αυτό συμβαίνει σε όλα τα σοβαρά κανάλια του εξωτερικού, σε όλες τις χώρες της Ευρώπης.
Συμπέρασμα , όταν λοιπόν αντιγράφουμε και προβάλλουμε στην Ελλάδα προγράμματα και εκπομπές  που αρχικά  έχουν ξεκινήσει από αλλά κράτη ,καλό θα είναι να αντιγράφουμε και την συνέπεια και το σεβασμό προς τον τηλεθεατή των καναλιών αυτών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου