21/3/12

Στη Δημοκρατική Αριστερά Ο Οδυσσέας Βουδούρης


Στη Δημοκρατική Αριστέρα προσχώρησαν οι διαγραφέντες από το ΠΑΣΟΚ βουλευτές Γιάννης Αμοιρίδης, Γιάννης Μιχελογιαννάκης, Ηλίας Θεοδωρίδης, Τσετίν Μάντατζη, Γιώργος Παπαμανώλης και Οδυσσέας Βουδούρης.
Αργά το βράδυ της Τρίτης η Κεντρική Επιτροπή της Δημοκρατικής Αριστεράς υιοθέτησε, με ευρεία πλειοψηφία, τη σχετική εισήγηση του προέδρου της Φώτη Κουβέλη.
Σε παρέμβασή του στην Κεντρική Επιτροπή του κόμματος, ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φ. Κουβέλης, επισήμανε ότι πρέπει να επιτραπεί η συνεργασία με τις δυνάμεις αυτές προκειμένου να προχωρήσει η πολιτική της παράταξης, για τη συγκρότηση του χώρου του δημοκρατικού σοσιαλισμού.
Στην εισήγησή του, ο κ. Κουβέλης έθεσε το κόμμα του σε πλήρη ετοιμότητα ενόψει των εκλογών, οι οποίες, όπως είπε, πιθανότατα θα γίνουν την 29η Απριλίου και υπογράμμισε ότι η Δημοκρατική Αριστερά εδώ και καιρό είναι έτοιμη με όλες τις δυνάμεις της, με σταθερό συμπαραστάτη την ίδια την κοινωνία, για να δώσει τη μάχη των εκλογών, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
«Θα δώσουμε την εκλογική μάχη πάντοτε με σχέση εμπιστοσύνης προς τους πολίτες, προς την κοινωνία, από τη δική μας θέση ευθύνης απέναντι στη χώρα και τους πολίτες», είπε ο κ. Κουβέλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου