27/3/12

Απαράδεκτη Η Αθλητική Εκπομπή Του Skai, Δίκη Της Δευτέρας.


Χθες Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012, η αθλητική εκπομπή δίκη της δευτέρας ασχολήθηκε για μια φορά ακόμα με τα επεισόδια του ντέρμπυ Παναθηναϊκού Ολυμπιακού.
Εκτός των άλλων ανέφεραν ξεκάθαρα ότι ή αντιπαράθεση Αστυνομίας και φιλάθλων ήταν προσχεδιασμένη για να εκτονωθούν τα πνεύματα των αγανακτισμένων και να μην ξεσπάσουν κατά εκλογικών τμημάτων , στην ψηφοφορία του Νέου Αρχηγού του ΠΑΣΟΚ.
Ο μόνος που στάθηκε στο ύφος των περιστάσεων ήταν.....
ο Δημοσιογράφος Τέρενς Κουίκ, ο οποίος τους  εξήγησε πως τα επεισόδια ήταν υπαιτιότητα του Παναθηναϊκού, διότι δεν υπήρχε ο κατάλληλος έλεγχος κατά την είσοδο των φιλάθλων, όπως π.χ  γίνετε στο γήπεδο Καραϊσκάκης, από ιδιωτική αστυνομία και άφησε να εννοηθεί πως δεν είχαν καμία σχέση με οργή αγανακτισμένων που δεν ήταν φίλαθλοι του Παναθηναϊκού.
Ποιός θα είναι υπεύθυνος αύριο, εάν οπαδοί , ορμώμενοι από την συγκεκριμένη εκπομπή, προβούν σε πράξεις εναντίων , π.χ γραφείων του ΠΑΣΟΚ και έχουμε απρόβλεπτες συνέπιες;
Μπορεί να έχουμε προεκλογική περίοδο και η παράταξη να έχει ανάγκη το συγκεκριμένο κανάλι, αλλά όταν αφήνουμε τέτοιες ενέργειες στο απυρόβλητο, είμαστε και εμείς συνυπεύθυνοι για τυχόν παρενέργειες που θα προκύψουν.!!!
Καλά σε αυτή την χώρα ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει , χωρίς κανένα στοιχείο και μόνο με υποθέσεις και  ουδείς να μην τον ενοχλεί. !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου