31/3/12

Προμήθεια Αξονικού Τομογράφου Στο Νοσοκομείο Καλαμάτας !

Να δούμε σε πόσα χρόνια θα ολοκληρωθούν οι εξαγγελίες !!!


Περί τα 3 εκατομμύρια ευρώ θα ανέλθει το ύψος του νέου ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού του Νοσοκομείου της Καλαμάτας, με σημαντικές εξελίξεις να καταγράφονται σήμερα. Αυτές όπως σημείωσε ο Διοικητής Γιώργος Μπέζος αναφέρονται στις υπογραφές στις συμβάσεις που έπεσαν για την προμήθεια του νέου αξονικού και του μαγνητικού τομογράφου.
Τα δύο απαραίτητα μηχανήματα για κάθε νοσηλευτικό ίδρυμα θωρακίζουν και την Καλαμάτα με επάρκεια διαγνωστική, με τη δαπάνη να ανέρχεται στο ύψος του 1,5 εκατ. ευρώ. Μέσα σε δύο μήνες θα έχουν παραδοθεί τα μηχανήματα με βάση την συμβατική υποχρέωση των αναδόχων, ενώ από την Δευτέρα θα ξεκινήσουν και οι εργασίες διαμόρφωσης του χώρου που θα τοποθετηθούν.
Σήμερα, παράλληλα από την πλευρά της Περιφέρειας και του κου Τατούλη ανακοινώθηκε και η προμήθεια και σε ύψους 650.000 ευρώ (μέσω ένταξης στο ΕΣΠΑ) κι άλλου αναγκαίου ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού. Την ικανοποίησή του εξέφρασαν τόσο ο Μιχάλης Μιχαήλ όσο και ο Παναγιώτης Χρυσομάλλης με όλους να στέκονται στην σημαντική συνολική προσπάθεια και να ευχαριστούν ιδιαίτερα το ανθρώπινο δυναμικό του Νοσοκομείου της Καλαμάτας που δίνει καθημερινά και την ψυχή του στον αγώνα για την καλυτέρευση της υγείας.
Πηγή. Best

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου