25/3/12

Βολιώτης Παπάς Τεχνικός Στην Deutsche Telekom!

Πηγή. Πρώτο Θέμα

Ο Μητροπολίτης Ιγνάτιος, αντικαθιστώντας τονΧριστόδουλο στην Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος, όταν ο δεύτερος χρήστηκε Προκαθήμενος της ελληνικής Εκκλησίας, με τα όσα γνωστά ακολούθησαν την μικρή του θητεία, επέδειξε αμέσως το προφίλ ενός δεινού επιχειρηματία, γεγονός, που, σε συνδυασμό με την επιλογή της........................
πρόκλησης έναντι του ποιμνίου, που τον θέλει να διαμένει, σε αντίθεση με τον προκάτοχό του, σε βίλα, στους πρόποδες του Πηλίου, με υπηρετικό προσωπικό και κηπουρό, σωστό Αρχονταρίκι, όπως ήταν και ο τίτλος της εκπομπής του στην δημόσια τηλεόραση, έχει προκαλέσει πολλές φορές την δημοσιογραφική έρευνα, ειδικότερα εις ότι αφορά την διαχείριση της εκκλησιαστικής περιουσίας.
Στο πλαίσιο λοιπόν μια νέας δημοσιογραφικής έρευνας, που ξεκίνησε το e-Volos.gr, μετά από σημαντικά έγγραφα που έφτασαν στο δημοσιογραφικό μας γραφείο, βρεθήκαμε μπροστά σε ακόμα μία περίεργη περίπτωση, που συνδέει την Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος με την Deutsche Telekom.

Η καταγγελία
Πρόκειται για την καταγγελία ενός Βολιώτη πολίτη προς τον Γενικό Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης, που πριν λίγες εβδομάδες έφτασε στα χέρια μας και αφορά σε Έλληνα κληρικό, ο οποίος, σύμφωνα με την καταγγελία, ανήκει στην Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος, είναι αποσπασμένος στην Ιερά Μητρόπολη Γερμανίας, εργάζεται στην γερμανική εταιρεία Deutsche Telekom και πληρώνεται από αυτήν αλλά και από το ελληνικό δημόσιο.
Αξιολογώντας την καταγγελία και την σοβαρότητά της, ειδικά σε αυτές τις τόσο δύσκολες για την ελληνική Οικονομία ημέρες και έχοντας απόλυτη εμπιστοσύνη στον θεσμό του Γενικού Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης, θεωρήσαμε δεοντολογικό να αναμένουμε την απάντησή του στην καταγγελία.
Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Όπως θα δείτε και στο έγγραφο της ίδιας της καταγγελίας, το οποίο και εξασφαλίσαμε, η καταγγελία του Βολιώτη πολίτη συντάχθηκε στις 8.09.2011, δηλαδή μόλις πριν από 6 μήνες και είχε ως εξής:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου