11/3/12

Πως Δικαιολογούν Την Μικρή Παρουσία Του Κόσμου Στην Επίσκεψη Σαμαρά.


Αντί τα τοπικά μέσα να πουν καθαρά στους πολίτες, πως εξαιτίας της πολιτικής τους και της  της άγριας  λιτότητας που μας επέβαλαν,  ο κόσμιος γύρισε την πλάτη στον Αντώνη Σαμαρά.
Διαβάστε παρακάτω πως δικαιολογούν  την μικρή παρουσία του κόσμου και  θαυμάσετε δημοσιογραφική δεοντολογία. 
Απο την εφημερίδα Ελευθερία που κατά τα άλλα είναι Δημοκρατική !!
Η παρουσία ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων από όλη την Πελοπόννησο έκλεψε την παράσταση στη θεμελίωση της γέφυρας του Νέδοντα. 
Η παρουσία των αστυνομικών και το κλίμα των προηγούμενων ημερών απέτρεψε πολλούς φίλους του Αντώνη Σαμαρά και της Νέας Δημοκρατίας να παραστούν στην τελετή θεμελίωσης. Ετσι συγκεντρώθηκαν πολλοί λιγότερος κόσμος από αυτόν που θα μπορούσε να συγκεντρώσει ο κ. Σαμαράς στην Καλαμάτα. Οι συγκεντρωμένοι υποδέχτηκαν τον κ. πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας  με συνθήματα όπως "Ελλας - Ελλάς - Αντώνης Σαμαράς" και "Νάτος Νάτος ο πρωθυπουργός". Στην τελετή θεμελίωσης μίλησαν εκτός του Αντώνη Σαμαρά, ο υπουργός Υποδομών Μάκης Βορίδης και ο δήμαρχος Καλαμάτας Παναγιώτης Νίκας. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Σαμαράς μετά την τελετή δεν πήγε στο δημαρχείο της Καλαμάτας. Το δημαρχείο επισκέφθηκε μόνο  ο κ. Βορίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου