4/3/12

Κάποιοι Μέσα Στο ΠΑΣΟΚ Κοιμούνται Ύπνο Βαθύ Και Ονειρεύονται !!


Υπάρχει μια τάση από ορισμένους μέσα στο ΠΑΣΟΚ, που δεν επιθυμούν την εκλογή προέδρου από την βάση. Τα λαμόγια αυτά είναι εκτός τόπου και χρόνου και το μόνο που θα καταφέρουν, με την εμμονή τους αυτή, είναι η περεταίρω συρρίκνωση της παράταξης. Καλά δεν βλέπουν  τις δημοσκοπήσεις … , Εάν τελικά  περάσει  η γραμμή αυτή , που τελικά κάτι τέτοιο δεν φαίνεται, τα κίνημα είναι πολύ πιθανόν να φτάσει και σε μονοψήφιο αριθμό στις εκλογές.
Ειδικά η άποψη του ο Γενικού Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης και στελέχους του ΠΑΣΟΚ Τάσου Αποστολόπουλου, που από την Καλαμάτα υπογράμμισε,  πως  δεν είναι σωστό να στηθούν κάλπες αυτές τις ώρες ,  γράφοντας στα παλιά του υποδήματα το καταστατικό του κινήματος, αναφέροντας ότι,  τον αρχηγό  πρέπει να χρήση το συνέδριο  ή το εθνικό συμβούλιο με διευρυμένη σύνθεση και  μετά τις εκλογές η βάση να επικυρώσει την απόφαση.  Καλά ρε μεγάλε στον ύπνο σου το είδες αυτό…. , ούτε επί χούντας δεν ακλουθούσαν τέτοιες πρακτικές .
Ελπίζω να πρυτανεύσει η λογική και τι κίνημα σιγά σιγά να βρει ξανά την χαμένη ταυτότητα και τα οράματα του, όπως ένας Αντρέας Παπανδρέου είχε οραματιστεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου