9/3/12

Απαράδεκτη Και Επικίνδυνη Δημοσίευση Από Το Best Καλαμάτας. !!


Ακόμα και αυτό να συμβαίνει , όπως θα διαβάσετε παρακάτω, σύμφωνα με δημοσίευμα του καναλιού, δεν είναι εποχές για τέτοιες μεθόδους.
Τι κρύβει αυτή ή πληροφορία που μας φέρνει πολλά χρόνια πίσω ?
Τέτοιες πληροφορίες εάν υπάρχουν , δίνονται μόνο στην Ασφάλεια Καλαμάτας και σε καμία περίπτωση δεν δημοσιεύονται. Εάν αυτό έγινε και με την συγκατάθεση του γραφείου τύπου της Νέας Δημοκρατίας τότε το πρόβλημα είναι ακόμα ποιο μεγάλο. Επίσης εάν κάποιος μέσα από την Αστυνομία έδωσε την πληροφορία, όπως λέει η δημοσίευση,  του καναλιού, ο Υπουργός δημόσιας τάξης πρέπει να λάβει άμεσα μέτρα να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι.
Τα συμπεράσματα δικά σας διαβάζοντας το δημοσίευμα παρακάτω.
Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές το Σάββατο υπάρχει σχέδιο και ετοιμάζετε προβοκάτσια με επεισόδια από αντιεξουσιαστές αλλά και ομάδα αριστερών που πρόσκεινται σε γνωστό πολιτικό χώρο στην εγκαινίαση των έργων του περιμετρικού Καλαμάτας με την παρουσία του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά και του υπουργού Μάκη Βορίδη.
Η πληροφορία αυτή έχει φτάσει και στα αυτιά των οπαδών της Ν.Δ και των πολλών φίλων του Μεσσήνιου προέδρου της Ν.Δ που δηλώνουν ότι αν τολμήσουν κάτι τέτοιο κάποιοι θα γίνει πόλεμος... στην Καλαμάτα.
Πάντως τόσο η αστυνομία αλλά και η δημοτική αρχή είναι σε επιφυλακή για να προλάβουν οτιδήποτε που θα αμαυρώσει αυτό το γεγονός στην Μεσσηνιακή πρωτεύουσα που περιμένει αυτό το έργο πώς και πώς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου