31/3/12

Καλαμάτα. Ελεγχόμενη Στάθμευση Στη Κεντρική Αγορά ;


Αυθαιρεσιών συνέχεια από τον Δήμαρχο Καλαμάτας, εάν είναι πραγματικότητα αυτά που διαρρέουν. Σε εποχές οικονομικής εξαθλίωσης η δημοτική αρχή σκέπτεται να εφαρμόσει ένα μέτρο 100% κοινωνικά άδικο και εάν η ελεγχόμενη στάθμευση είναι σωστή στην κεντρική πλατειά που οι κάτοικοι επισκέπτονται για διασκέδαση επί το πλείστον, το ίδιο δεν μπορούμε να πούμε και για την κεντρική αγορά , την οποία οι Καλαματιανοί   επισκέπτονται για τις οικογενειακές τους ανάγκες.

Σβήνουν Σήμερα 20.30 Τα Φώτα, Συμμετέχουμε Όλοι ! !

Σβηστά θα πρέπει  παραμείνουν για μία ώρα τα φώτα, από 20,.30 - 21.30 σήμερα Σάββατο 31 Μαρτίου, στο πλαίσιο συμμετοχής στη δράση της WWF «Η Ώρα της Γης 2012».
Σήμερα πολλοί μπορεί να θεωρούν την προστασία του περιβάλλοντος «πολυτέλεια». Είμαστε από την απέναντι πλευρά. Η προστασία του περιβάλλοντος δεν είναι πολυτέλεια, είναι ανάγκη.

Νέα Δημοσκόπηση Της Public Issue Για Την Καθημερινή !

Σύμφωνα με αυτή το ΛΑΟΣ, μένει εκτός βουλής, με άνοδο η Χρυσή Αυγή και το κόμμα Καμμένου , μειώνετε η διαφορά Ν.Δ με ΠΑΣΟΚ, Αναλυτικά...

Σε Ποιες Περιοχές Της Καλαμάτας Επεκτείνεται Το Ασύρματο Δίκτυο !


Ξεκίνησε η επέκταση του ασυρμάτου δικτύου στο Δήμο Καλαμάτας. Ο προϋπολογισμός της μελέτης ανέρχεται στο ποσό των 10.200¤ και η επέκταση του δικτύου θα γίνει στις εξής περιοχές: .........

Προμήθεια Αξονικού Τομογράφου Στο Νοσοκομείο Καλαμάτας !

Να δούμε σε πόσα χρόνια θα ολοκληρωθούν οι εξαγγελίες !!!


Περί τα 3 εκατομμύρια ευρώ θα ανέλθει το ύψος του νέου ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού του Νοσοκομείου της Καλαμάτας, με σημαντικές εξελίξεις να καταγράφονται σήμερα. Αυτές όπως σημείωσε ο Διοικητής Γιώργος Μπέζος αναφέρονται στις υπογραφές στις συμβάσεις που έπεσαν για την προμήθεια του νέου αξονικού και του μαγνητικού τομογράφου.

Μιχελάκης: Να Απολογηθεί Τώρα ο Βενιζέλος !

Ρε τούτοι εδώ μυρωδιά δεν έχουν πάρει από την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα, κατάσταση στην οποία οι ίδιοι μας έφεραν με το ξεπούλημα της εθνικής κυριαρχίας και την υποβάθμιση του βιοτικού επιπέδου των πολιτών.
Λαμόγια Νεοδημοκράτες και Πασοκτζίδες , είστε όλοι κότες. !
Γιατί δεν ανακοινώνετε την ημερομηνία των εκλογών ?
Μήπως οι δημοσκοπήσεις σας φρενάρουν ?
Όποτε και να τις κάνατε θα φάτε τέτοια σφαλιάρα που θα κάνετε χρόνια να συνέλθετε.  Αργά ή γρήγορα θα πάτε όλοι φυλακή , ή οργή του λαού θα σας κατατροπώσει!

Μάλλον Στο Δήμο Καλαμάτας Μας Θεωρούν Ηλίθιους !

Ο Δήμαρχος δια του Αντιδημάρχου , μέσω του τηλεοπτικού καναλιού Best, που πλέον όλοι γνωρίζουν τι εκπροσωπεί, θεώρησε καλή την οικονομική κατάσταση του Δήμου Καλαμάτας, παρά τα 6  εκ €, που είναι οι οφειλές.
Υποτιμούν την νοημοσύνη μας εάν πιστεύουν πως πείθουν αυτά που λένε!!

30/3/12

Καλά Τα Έργα Αλλά , Ο Δήμος Καλαμάτας Οφείλει .............

Στα 6 εκατομμύρια ευρώ ανέρχονταν ώς το τέλος του περσινού χρόνου οι οφειλές του Δήμου Καλαμάτας, μόνο προς προμηθευτές και εργολάβους, σύμφωνα με τα στοιχεία της οικονομικής υπηρεσίας του δήμου.

Το Νερό Προστατεύει Και Τους Νεφρούς !


Aτομα που δεν καταναλώνουν αρκετά υγρά έστω και για μικρό διάστημα εμφανίζουν μειωμένη αυτοσυγκέντρωση, κουράζονται εύκολα και ταλαιπωρούνται από συχνούς πονοκεφάλους “Σύμμαχος” των νεφρών είναι το νερό. Μελέτες δείχνουν ότι η κατανάλωση άφθονου νερού βοηθάει τους νεφρούς να  ..........

Οι Ευεργετικές Ιδιότητες Της Ρίγανης !

Η ρίγανη περιέχει πλήθος αιθέριων ελαίων προεξαρχόντων των thymol και carvacrol, που έχει βρεθεί ότι εμποδίζουν τη δράση διαφόρων μικροοργανισμών προφυλάσσοντας τον οργανισμό από διάφορες ασθένειες.H ρίγανη εμφανίζει και ισχυρή αντιοξειδωτική δράση. Συγκεκριμένα δύο  ..............

29/3/12

Άγριο Ξύλο Μεταξύ Διαδηλωτών Και Αστυνομίας Στην Ισπανία

Έτσι αντιδρούν σε άλλα κράτη, πριν την εφαρμογή του μνημονίου, όχι σαν και μας που κοιμόμαστε όρθιοι και πληρώνουμε και ξενοδοχείο. !!!!!!!!!
Οδομαχίες μεταξύ διαδηλωτών και αστυνομίας είναι το κύριο χαρακτηριστικό της γενικής απεργίας της Πέμπτης, στην Ισπανία.

Απόσυρση Αλλαντικού Που Παράγεται Στην Γερμανία Και Διατίθενται Από Το Lidl !!

http://www.protothema.gr/greece/article/?aid=186772

Ο Ε.Φ.Ε.Τ. και ειδικότερα η Περιφερειακή Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας, στο πλαίσιο υποδοχής καταγγελιών πολιτών, έγινε αποδέκτης καταγγελίας με προσκόμιση δείγματος, η οποία αφορούσε Σαλάμι Σκορδάτο, βάρους 500g, με την εμπορική ονομασία .............

Εκπαιδευτικός Ντύθηκε Γυναίκα Και Βιντεοσκοπούσε Νεαρούς Στο Ρέθυμνο!

Μήπως θα πρέπει να τον βάλετε σε κάποιο κελί, μαζί με ωραία παρέα για να καλοπεράσει ?

Συνελήφθη χθες το απόγευμα, στο Ρέθυμνο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας και του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ρεθύμνου, 45χρονος 'Ελληνας, εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, για παραβάσεις περί  ............

Πήραν Πίσω Τις Ευνοϊκές Αλλαγές Στο Νόμο Κατσέλη!

Ο Ψεύτης Και Ο ........................ Τον Πρώτο Χρόνο Χαίρετε

Μια ευνοϊκή διάταξη είχε το πολυνομοσχέδιο – σκούπα του υπουργείου Εργασίας αλλά ο υπουργός Γιώργος Κουτρουμάνης την αποσύρει επικαλούμενος παρέμβαση της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας!
Πρόκειται για το άρθρο 49 που τροποποιούσε -προς θετική για τους οφειλέτες κατεύθυνση- το νόμο Κατσέλη για τα ............

Αντώνης Σαμαράς: «Θα Ανακαταλάβουμε Τις Πόλεις Μας!»

Που να ανακηρυχθεί και επίσημα η έναρξη της προεκλογικής περιόδου.!
Έχει να πέσει προεκλογική πατάτα Νευροκοπίου που θα πάει σύννεφο.
Καλό θα είναι αυτοί που έχουν δημιουργήσει το πρόβλημα, να μιλούν λιγότερο γιατί ο κόσμος γελάει με τέτοιες φανφάρες.
Πάντως εάν κάποιος είχε πέσει σε κόμμα και ξύπναγε σήμερα, διαβάζοντας αυτή την δήλωση Σαμαρά θα είχε την εντύπωση πως έχουμε πόλεμο και μας έχουν καταλάβει οι αντίπαλοι κάποιες πόλεις.!

Δύο Άνδρες Αυτοπυρπολήθηκαν Στην Ιταλία !

Άντε και στα δικά μας. !!!

Δύο άνδρες αυτοπυρπολήθηκαν λόγω κρίσης στην Ιταλία !!!!

Ένας άνδρας 58 ετών αυτοπυρπολήθηκε σήμερα μπροστά από την υπηρεσία είσπραξης φόρων στην Μπολόνια, ενώ σε ανάλογη πράξη απελπισίας προέβη το πρωί και ένας μαροκινός εργάτης, 27 ετών, στην πλατεία του δημαρχείου στη Βερόνα.
Ο 58χρονος άνδρας, οικοδόμος στο επάγγελμα, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ..................

Άγριο Φονικό Στα ΕΛΤΑ Του Πειραιά !

Σοκάρει η είδηση ότι άντρας εργαζόμενος στα ΕΛΤΑ πυροβόλησε και σκότωσε γυναίκα συνάδελφό του, μητέρα δύο παιδιών, μέσα στο κτίριο των ταχυδρομείων στον Πειραιά!
 Το έγκλημα έγινε περίπου στις 10.03 το πρωί της Πέμπτης μέσα στο υποκατάστημα των ΕΛΤΑ επί των οδών Τσαμαδού και Φίλωνος στο κέντρο του Πειραιά.
 Σύμφωνα με πληροφορίες, άντρας που ............

Έχασε Τα Πόδια Της, Για Να Σώσει Τα Παιδιά Της !

Η Stephanie Decker είναι η ηρωική μάνα από την Ιντιάνα η οποία έχασε μέρη και από τα δύο της πόδια για να σώσει τα δύο της παιδιά από τον φονικό ανεμοστρόβιλο που συνέβη στις 2 Μαρτίου.
Η 36χρονη μητέρα από το Marysville των ΗΠΑ, μετά από 26 μέρες νοσηλείας επιστρέφει στο σπίτι της για να πάρει όπως λέει αγκαλιά τα δύο της παιδιά και τον σύζυγό της.

Έκλεψαν Το Παγκάρι Με Ηλεκτρική Σκούπα!!!


Οι κλέφτες έχουν βάλει στο κόλπο και το εφευρετικό μυαλό των ελλήνων που δυστυχώς τώρα το χρησιμοποιούν για λαμογιές.. Συγκεκριμένα κλέφτες διέρρηξαν στον Ιερό Ναό στις Κιτριές Καλαμάτας το παγκάρι με την μέθοδο της απορρόφησης με ηλεκτρική σκούπα! που είχαν μαζί τους. Οι κλέφτες μάλιστα διάλεξαν την επόμενη ημέρα από την 25 Μαρτίου αφού και εκεί γίνεται στις 23 Μαρτίου εκδήλωση για την απελευθέρωση της Ελλάδος και υπήρχε πολύς κόσμος και ως εκ τούτου και το παγκάρι γεμάτο...  Πηγή Best

Διαμαρτυρία Για Την Εγκληματικότητα Μεσσηνία

Περισσότερη αστυνόμευση ζήτησαν κάτοικοι από το Αριοχώρι, την Ασπροπουλιά, το Πλατύ, τον Αρι και το Αγιο Φλώρο. Οι κάτοικοι έκαναν σήμερα το πρωί  πορεία διαμαρτυρίας και συγκέντρωση έξω από την Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας, τον Δήμο Καλαμάτας και το Δικαστικό Μέγαρο

Κέντρο Νεοσυλλέκτων Το Στρατόπεδο Καλαμάτας !!

Ας ελπίσουμε να μην είναι μια προεκλογική φούσκα. !!!!!!!!!
Το στρατόπεδο της Καλαμάτας θα επαναλειτουργήσει ως κέντρο νεοσυλλέκτων αμέσως μετά τις εθνικές εκλογές ή το αργότερο μέχρι το Μάιο. Την κατηγορηματική αυτή διαβεβαίωση έδωσε χθες το πρωί  ο υπουργός Εθνικής Αμυνας.
«Δεν υπάρχει συζήτηση, δεν τίθεται θέμα το καλύτερο στρατόπεδο της Ελλάδας να γίνει κέντρο λαθρομεταναστών» διαβεβαίωσαι με ιδιαίτερη έμφαση ο υπουργός αλλά και ο αρχηγός ΓΕΣ, αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Ζαζιάς.

Ράδιο Αρβύλα. Προεκλογικό Σπότ Του ΠΑΣΟΚ !


Nikola Sarkozy, Κωλοτούμπας Νο 2 !


Ακόμα και την φίλη του Angela Merkel, απαρνήθηκε ο Nikola Sarkozy για να καταφέρει να υπερνικήσει στον δεύτερο γύρο τον  σοσιαλιστή  αντίπαλο του François Hollande.
Φυσικά αυτό είναι ένα προεκλογικό τρικ, το οποίο εάν επανεκλεγεί στη Προεδρία σίγουρα θα το πάρει πίσω.
Τώρα μένει να δούμε εάν καταφέρει να ξεγελάσει τους Γάλλους.
Ελπίζω να ξέρετε ποιος είναι ο Κωλοτούμπας Νο1. Για να  βοηθήσω αυτούς που δεν κατάλαβαν, προέρχεται από τον Ελλαδικό πολιτικό χώρο!!!!!!!!!

27/3/12

Η Απίστευτη Ιστορία Των Ορφανών Του Τιτανικού !

Ο Michel και ο Edmond Navratil ήταν... τα δύο παιδιά που βρέθηκαν χωρίς γονείς μετά το ναυάγιο του Τιτανικού.  Παρά τη μικρή τους ηλικία -ήταν μόλις τεσσάρων και δύο χρονών όταν έγινε... το ναυάγιο- είχαν συναίσθηση του τρόμου και της υστερίας των επιβατών που έμειναν πάνω στο βυθιζόμενο πλοίο.

Ήρθε Η Άνοιξη Και Οι… Αλλεργίες


• Τι είναι όμως αλλεργία;
• Γιατί αφορά ορισμένους και όχι άλλους που ζουν στις ίδιες συνθήκες;
• Πώς μπορεί κανείς να θεραπευθεί ή να βελτιώσει τα ενοχλητικά συμπτώματα;

Μετρήστε Την Πίεση Και Στα Δύο Χέρια !


Το Βάρος Επηρεάζει Το Μυαλό !


ηλικία μπορεί να βλάψει και το μυαλό.
Ειδικότερα, η παχυσαρκία έχει επιπτώσεις στις ...

Απαράδεκτη Η Αθλητική Εκπομπή Του Skai, Δίκη Της Δευτέρας.


Χθες Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012, η αθλητική εκπομπή δίκη της δευτέρας ασχολήθηκε για μια φορά ακόμα με τα επεισόδια του ντέρμπυ Παναθηναϊκού Ολυμπιακού.
Εκτός των άλλων ανέφεραν ξεκάθαρα ότι ή αντιπαράθεση Αστυνομίας και φιλάθλων ήταν προσχεδιασμένη για να εκτονωθούν τα πνεύματα των αγανακτισμένων και να μην ξεσπάσουν κατά εκλογικών τμημάτων , στην ψηφοφορία του Νέου Αρχηγού του ΠΑΣΟΚ.
Ο μόνος που στάθηκε στο ύφος των περιστάσεων ήταν.....

Χωρίς Προεκλογικές Συγκεντρώσεις Οι Εκλογές.

Ξεχάστε τις ανοιχτές συγκεντρώσεις, τα σημαιάκια, πανό, τις γιγαντοοθόνες και την ... λαοθάλασσα που κατάκλυζε τις πλατείες στις ομιλίες των πολιτικών αρχηγών.
Αυτή τη φορά οι εκλογές θα γίνουν ... στα μουλωχτά στην κυριολεξία.
Τα κόμματα αποφάσισαν .........

Δεν Υπάρχει Θέμα Με Την Αλλαγή Του Στρατοπέδου Καλαμάτας Σε Κέντρο Λαθρομεταναστών.

Πηγή. Best TV

Πριν λίγο φιλοξενούμενος στο μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων της τηλεόρασης BEST ο βουλευτής Μεσσηνίας Γιάννης Λαμπρόπουλος ανέφερε ότι δεν υπάρχει θέμα με την αλλαγή του στρατοπέδου Καλαμάτας σε κέντρο λαθρομεταναστών μετά από διαβεβαίωση που είχε ο ίδιος επισκεπτόμενος για το θέμα αυτό τον Υπουργό κ Δ.Αβραμόπουλο.

Στην… Τελική Ευθεία Μπήκε Ο Νέος Δρόμος Στη Μεσσηνία.


Στην τελική ευθεία έχει μπει το έργο του αυτοκινητόδρομου στη Μεσσηνία, καθώς πρέπει να παραδοθεί στα τέλη Μαΐου το τμήμα από την Τσακώνα έως το “Πράκτικερ“. Στην ευθεία της Ανθειας, στον υφιστάμενο δρόμο, από το βράδυ της περασμένης Πέμπτης έχει παραδοθεί το ρεύμα προς την Αθήνα και προχωρούν οι εργασίες, ώστε την  ......................

Υπάρχουν Ελπίδες Για Τη Χρόνια Νεφρική Ανεπάρκεια

Διαβήτης, υπέρταση, κληρονομικά νοσήματα, κατάχρηση αναλγητικών φαρμάκων και ουσιών είναι οι παράγοντες κινδύνου.
«Μου είπαν ότι χρειάζεται να κάνω … αιμοκάθαρση. Είμαι πενήντα πέντε ετών. Χρόνιος καπνιστής και κάποτε χρήστης ουσιών. Δεν κατάλαβα το πώς έφτασα έως εδώ. Μπορείτε να με βοηθήσετε να μάθω για την πάθησή μου για να μπορέσω να την αντιμετωπίσω καλύτερα;» γράφει ο κ. Ανδρέας Καπετάνιος. .........

26/3/12

Αν Το Παιδί Σας Δυσκολεύεται Στα Μαθηματικά…

Μία ειδική μαθησιακή δυσκολία που τα τελευταία κυρίως χρόνια έχει γίνει αντικείμενο μελέτης των νευροεπιστημονικών ερευνών είναι η δυσαριθμησία. … Πρόκειται για μία νευρογνωστική διαταραχή με γενετική βάση που εμφανίζεται στα παιδιά ως δυσκολία στην.................

Απάντηση Της Νάντιας Στο Ότι Σκοπεύει Να Πολιτευτεί Στην Αθήνα !

Με έκπληξη διάβασα παραπολιτικό σχόλιο στην ιστοσελίδα σας, σύμφωνα με το οποίο ο λόγος που εμφανίζομαι στα κεντρικά μέσα ενημέρωσης είναι ότι δήθεν "σκοπεύω να πολιτευτώ στην Αθήνα".....

Μόνο Με Συναίνεση Κέντρα Λαθρομεταναστών !

Σύσκεψη στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη πραγματοποιήθηκε σήμερα Δευτέρα 26 Μαρτίου, υπό την Προεδρεία του Υπουργού κ. Χρυσοχοϊδη Μιχάλη και με τη συμμετοχή του Υφυπουργού Εσωτερικών κ. Κουκουλόπουλου Πάρι και του Υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Οικονόμου Λευτέρη.
Στη σύσκεψη είχαν κληθεί και συμμετείχαν οι Πρόεδροι των ΠΕΔ και οι Περιφερειάρχες με επικεφαλής τον Πρόεδρο της ΚΕΔΕ κ. Ασκούνη Κωνσταντίνο και τον Πρόεδρο της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας κ. Σγουρό Γιάννη. 

Σαμαράς Eναντίον Καμμένου !

Αγαπητέ Αντώνη, ίσως δεν έχεις καταλάβει ότι κάτι έχει αλλάξει στη πολιτική σκηνή της χώρας. Με το να καταφέρεσαι εναντίον των πολιτικών αντιπάλων και ιδικά αυτών που είναι κατά του μνημονίου, αυτό μάλλον καλό τους κάνει παρα κακό. Η αντιπαράθεση πρέπει να γίνετε με επιχειρήματα , χωρίς νευρικότητα και καλό σχεδιασμό .Για να σας στηρίξει ο κόσμος, κατά πρώτον θα πρέπει να σας διακρίνει, η ταύτιση των απόψεων σας πριν και μετά τις εκλογές και κατά δεύτερον η σταθερότητα των λόγων σας.
Όλο το δημοσίευμα του Πρώτου Θέματος ποιο κάτω.

Ένας Στους Τέσσερις Που Νοσεί Ψυχικά, Έχει Δάνειο!

Στο... κόκκινο βρίσκονται οι απόπειρες αυτοκτονίας στην Ελλάδα.
Κατά την τετραετία 2007-2011 καταγράφεται αύξηση σε ό,τι αφορά τις απόπειρες απελπισμένων ανθρώπων -όπως τις δήλωσαν οι ίδιοι αρμοδίως-  να θέσουν τέρμα στη ζωή τους σε ποσοστό 36%.
Σε δραματική άνοδο βρίσκονται όμως και οι αυτοκτονίες. Σύμφωνα με τα στοιχεία του..........

H Έντονη Γυμναστική Μειώνει Τις Πιθανότητες Εγκυμοσύνης

Οι γυναίκες φυσιολογικού βάρους που θέλουν να μείνουν έγκυες, θα πρέπει να κάνουν μέτρια αερόβια άσκηση, έως 30 λεπτά … τη μέρα, και να μην το παρακάνουν με πολύ έντονη σωματική άσκηση, όπως...............

Λίγα Παρατράγουδα Στη Παρέλαση Στη Καλαμάτα !


Μόνο στην οδό Πολυχάρους τα ΜΑΤ κινήθηκαν  για να αποτρέψουν εκδηλώσεις μελών  της Χρύσης Αυγής. Σύμφωνα με άλλη εκδοχή, σε εκείνο το σημείο, τα μέλη της Χρυσής Αυγής προσπάθησαν να σταματήσουν διαδηλωτές που κατέβαιναν από το πεζοδρόμιο και τότε επενέβησαν τα ΜΑΤ.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ελάχιστοι μαθητές έστρεψαν το κεφάλι τους προς τους επισήμους ενώ κάποιοι το έστρεψαν από την άλλη πλευρά.
Οι βουλευτές Γιάννης Λαμπρόπουλος και Δημήτρης Κουσελάς παρακολούθησαν τη δοξολογία αλλά δε έφυγαν και δεν πήγαν στην παρέλαση. Οι ελάχιστοι επίσημοι παρακολούθησαν την παρέλαση από το πεζοδρόμιο καθώς φέτος δεν υπήρχε εξέδρα. Στο τέλος έφυγαν συνοδεία αστυνομικών. Οι διαδηλωτές πάντως κατόρθωσαν να σηκώσουν πανό πίσω από τους επίσημους. Μετά την παρέλαση έκαναν πορεία μέλη της Ανοιχτής Συνέλευσης της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και άλλων οργανώσεων.

Σε Ενάμιση Χρόνο Θα Παραδωθεί Η Πλατεία Της Καλαμάτας.

Σε ενάμιση χρόνο θα παραδοθεί η πλατεία της Καλαμάτας, δηλαδή λίγο πριν τις Δημοτικές εκλογές, με σταδιακή κατασκευή .
Ο προϋπολογισμός του έργου ανάπλασης -η μελέτη του οποίου έγινε από τον κοσμήτορα της Αρχιτεκτονικής Σχολής του Μετσόβιου Πολυτεχνείου Γιάννη Λιακατά- ανέρχεται σε 1,5 εκατομμύριο ευρώ.

Χωρίς Ιδιαίερα Προβλήματα Η Παρέλαση Στη Καλαμάτα.

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα έγινε η μαθητική παρέλαση στη Καλαμάτα, αφού τα ΜΑΤ σταμάτησαν τους διαδηλωτές μακριά από την εκδήλωση.Τώρα πλέον η οργή των αγανακτισμένων πρεπει να φανεί στις κάλπες , γιατί εάν Ν.Δ και ΠΑΣΟΚ συγκεντρώσουν πανω απο 40% , όλα αυτά θα αποδειχτούν μια φούσκα.


25/3/12

Σύσκεψη Για Την Πλατεία Ζητεί Ο Μπρεδήμας !!

Διαμαρτυρίες πολιτών για τον τρόπο αλλά και τους ρυθμούς με τους οποίους υλοποιείται το έργο ανάπλασης στην κεντρική πλατεία της Καλαμάτας μετέφερε χθες ο δημοτικός σύμβουλος Θόδωρος Μπρεδήμας, επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας στο Δημοτικό Συμβούλιο.
Ο Θ. Μπρεδήμας ζητεί από το δήμαρχο να συγκαλέσει σύσκεψη προκειμένου να.............

Μπύρα Για Να Αποφύγετε Το… Στρες !

Η μπυρα, και ιδιαίτερα η μπύρα χωρίς αλκοόλ, βρέθηκε πρόσφατα ότι βοηθά στη μείωση του στρες. Αυτό οφείλεται σε … ένα συστατικό που χρησιμοποιείται για την παραγωγή της, τον λυκίσκο. Ο λυκίσκος ή αλλιώς ζυθοβότανο (humulus lupulus ή hop) χρησιμοποιείται στη ζυθοποιία -είναι το...................

Οι Ψυχοκοινωνικοί Κίνδυνοι Στην Εργασία !

Οι ψυχοκοινωνικοί κίνδυνοι στην εργασία ήταν το θέμα επιστημονικής ημερίδας που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Αμφιθέατρο «Γιάννος Κρανιδιώτης» του Υπουργείου … Εξωτερικών.
Την ημερίδα διοργάνωσε το...................

Βολιώτης Παπάς Τεχνικός Στην Deutsche Telekom!

Πηγή. Πρώτο Θέμα

Ο Μητροπολίτης Ιγνάτιος, αντικαθιστώντας τονΧριστόδουλο στην Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος, όταν ο δεύτερος χρήστηκε Προκαθήμενος της ελληνικής Εκκλησίας, με τα όσα γνωστά ακολούθησαν την μικρή του θητεία, επέδειξε αμέσως το προφίλ ενός δεινού επιχειρηματία, γεγονός, που, σε συνδυασμό με την επιλογή της........................

Μην Ξεχάσετε Να Αλλάξετε Την Ώρα!

Από σήμερα Κυριακή 25 Μαρτίου θα ισχύσει η θερινή ώρα.
Συγκεκριμένα στις 03:00 τα ξημερώματα οι δείκτες των ρολογιών θα πρέπει να μετακινηθούν μία ώρα μπροστά και να δείξουν 04:00.

Αθήνα Γιαουρτοκαταπέλτης Βρέθηκε Στα Εξάρχεια

Μια πολεμική πολιορκητική μηχανή με βεληνεκές που μπορεί να στείλει ένα γιαούρτι από σημείο εκτός της απαγορευμένης ζώνης, κατευθείαν πάνω στην εξέδρα των επισήμων, ανακαλύφθηκε παραμονές της κρίσιμης παρέλασης
Καταιγίδα γιαουρτιών με τη βοήθεια ρωμαϊκού καταπέλτη, ετοίμαζαν για την ημέρα της παρέλασης, οι γνωστοί-άγνωστοι, που όπως φαίνεται θέλησαν με αυτόν τον τρόπο να ξεπεράσουν από αέρος, τα δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και τον έλεγχο στα σημεία προσέγγισης της παρέλασης.

24/3/12

Αλλάζει Το Κλίμα Η Εκλογή Βενιζέλου Στο ΠΑΣΟΚ !

http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22767&subid=2&pubid=63634617

Αλλαγή του πολιτικού σκηνικού φέρνει η εκλογή του Ευάγγελου Βενιζέλου στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, καθώς ανακόπτεται η εικόνα κατάρρευσης που παρουσίαζε το προηγούμενο διάστημα και για πρώτη φορά αυξάνει τα ποσοστά του

Φτερά Έκαναν 132.000 Από Το Ταμείο Αλληλοβοηθείας Των Δικηγόρων !!

Πηγή Best Tv 
Φτερά 132.000 ευρώ από το Ταμείο Αλληλοβοηθείας των Δικηγόρων – Μήνυση για υπεξαίρεση στην ΤτΕ
Φτερά έκαναν περίπου 132.000 ευρώ από το Ταμείο Αλληλοβοηθείας του Δικηγορικού Συλλόγου της Καλαμάτας, λόγω...

Χωρίς Εξέδρα Επισήμων Η Παρέλαση Της 25 Μαρτίου Στη Καλαμάτα.


Κατά πληροφορίες που διαρρέουν , υπάρχει η σκέψη να μην στηθεί εξέδρα επισήμων για την παρέλαση της 25 Μαρτίου στη Καλαμάτα. Η κίνηση αυτή γίνετε για αποφυγή επεισοδίων , παρότι η γαλακτοκομικές εταιρίες αντιδρούν , όπως και τα ορνιθοτροφία και οι παραγωγοί οπωροκηπευτικών.
Οι επίσημοι λένε θα βρεθούν μαζί με τον κόσμο για να παρακολουθήσουν την παρέλαση.
Αυτό όμως δεν ξέρω πόσο ασφαλή θα είναι για τους ίδιους εάν τολμήσουν και παρευρεθούν.