2/11/12

Έφθασε Ο Εξοπλισμός Για Την Ηλεκτρονική Συνταγογράφηση


Παρελήφθη σήμερα από το Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας όλος ο απαραίτητος εξοπλισμός πληροφορικής που δίνει οριστικά λύση στο θέμα της .............
ηλεκτρονικής συνταγογράφησης στα Κέντρα Υγείας στα Περιφερειακά και Αγροτικά Ιατρεία της Μεσσηνίας. Συγκεκριμένα πρόκειται για 35 φορητούς υπολογιστές και εκτυπωτές με τους οποίους οι γιατροί μας θα μπορούν να συνταγογραφούν και στο τελευταίο χωριό της Μεσσηνίας.
Λύνεται έτσι ένα σημαντικό πρόβλημα που είχε ανακύψει τους τελευταίους μήνες και ανάγκαζε τους συμπατριώτες μας να υφίστανται μια απίστευτη ταλαιπωρία μετακινούμενοι στα πλησιέστερα Κέντρα Υγείας και περιφερειακά ιατρεία.


Με αφορμή την λύση στο θέμα της ηλεκτρονικής συνταγογράφησης ο Διοικητής του Γ.Ν.Καλαμάτας κ.Γεώργιος Μπέζος δήλωσε:
« Σήμερα λύνεται οριστικά ένα σημαντικό πρόβλημα που ταλαιπωρεί αρκετά τους τελευταίους μήνες τους συμπατριώτες μας. Πλέον ο καθένας θα μπορεί να συνταγογραφεί τα φάρμακά του στο τόπο κατοικίας του. Αυτός άλλωστε αποτελούσε και από την αρχή της εφαρμογής της ηλεκτρονικής συνταγογράφησης ο βασικός μας στόχος.
Από την Δευτέρα αρχίζει η διανομή στους γιατρούς μας 35 φορητών υπολογιστών. Οι γιατροί θα μπορούν να συνταγογραφούν και στον τελευταίο οικισμό της Μεσσηνίας αφού έχει διασφαλιστεί και η δυνατότητα κάλυψης από δίκτυα.
Σε αυτό όμως το σημείο θέλω να επισημάνω ότι τους προηγούμενους μήνες στο θέμα της ηλεκτρονικής συνταγογράφησης υπήρξε στενή και δημιουργική συνεργασία με τους Δημάρχους του Νομού Μεσσηνίας που και αυτοί από την πλευρά τους με την αρωγή τους μας βοήθησαν σημαντικά. Και αναφέρομαι στους Δήμους Καλαμάτας, Μεσσήνης, Δυτικής Μάνης, Πύλου-Νέστωρος, Τριφυλίας και Οιχαλίας.
Από την πλευρά της Διοίκησης του Νοσοκομείου θα θέλαμε να τους ευχαριστήσουμε θερμά.»

Πηγή Best Tv

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου