13/5/16

Καλαμάτα Δημοτικό Πάρκινγκ. Καλό Το Κόλπο Της Δημοτικής Αρχής, Αλλά Το Πάσχα Γίναμε Ρεζίλι Και Στους Επισκέπτες ..

Καλό το κόλπο της Δημοτικής Αρχής, να απαγορέψει από την μια πλευρά των δρόμων γύρω από την κεντρική πλατεία, με την εκ περιτροπής στάθμευση, για να γεμίζει το Δημοτικό παρκινγκ, αλλά τις ..................
εργάσιμες ημέρες του Πάσχα, γίναμε Πανελλαδικά ρεζίλι.
Την Τετάρτη λοιπόν 4 Μαΐου, πρώτη εργάσιμη μέρα μετά τις αργίες του Πάσχα και ενώ κατά τις αργίες τα αυτοκίνητα πάρκαραν από όλες τις πλευρές των οδών, χωρίς να υπάρξει κάποιο πρόβλημα ή να βεβαιωθεί κάποια παράβαση από την Δημοτική Αστυνομία ή την Τροχαία.
Ξεκίνησε λοιπόν η μέρα τετάρτη 4 Μάη και αφού η Καλαμάτα θύμιζε Αθήνα από τον πολύ κόσμο, οι οδηγοί και λόγω του ότι το Δημοτικό Παρκινγκ ήταν γεμάτο, σκέφτηκαν ότι εξαιτίας της ημέρας, θα υπάρξει κάποια ανοχή από τους υπεύθυνους και συνέχισαν να παρκάρουν τα αυτοκίνητα τους όπως και τις αργίες, αφού λοιπόν η Δημοτική Αστυνομία από το πρωί δεν εμφανίστηκε πουθενά, οι υπεύθυνοι αυτής θεώρησαν σκόπιμο να αρχίσουν να βεβαιώνουν παραβάσεις μετά της 12.30 το μεσημέρι της ίδιας ημέρας, καλό το κόλπο γιατί εκείνη την ημέρα έπεσαν οι κλήσεις βροχή σε εκατοντάδες αυτοκίνητα που οι οδηγοί πίστεψαν ότι δεν θα υπάρξει πρόβλημα.
Δεν φτάνει δε αυτό, αφού έγιναν κάποια παράπονα στους αρμόδιους, την επομένη μέρα, στους ίδιους δρόμους και την ίδια ώρα δεν υπήρχε παράβαση σε κανένα αυτοκίνητο, παρότι αυτά ήταν και από τις δυο πλευρές του δρόμου.
Ίσως θα πρέπει από εδώ και πέρα να ρίχνουμε τα χαρτιά, πότε θα κάνει κέφι της Δημοτικής Αστυνομίας να εφαρμόζει τον νόμο, θα σκεφτεί κάποιος και με δίκαιο του, ας είναι συνέχεια τυπικοί οι οδηγοί και δεν θα υπάρξει ποτέ πρόβλημα, αλλά έλα ντε που εκείνες τις μέρες τα αυτοκίνητα ήταν τόσα πολλά που δεν θα έφτανε άλλο ένα παρκινγκ για να τα καλύψει ..
Με αυτό τον τρόπο αποδεικνύεται ότι το μέτρο της εκ΄ περιτροπής στάθμευσης στους γύρω από την πλατεία δρόμους έγινε για καθαρά εισπρακτικούς σκοπούς και για να γεμίζει το Δημοτικό Παρκινγκ, αφού ο Δήμος εφαρμόζει τον νόμο μόνο τις εργάσιμες μέρες και ώρες ..
Εδώ θέλω να σας θυμίσω την δήλωση του Δημάρχου μας, όταν την κόκκινη νύχτα έγινε έλεγχος από την Επιθεώρηση εργασίας στα καταστήματα, για όσους  δεν είχαν δηλώσει σωστά το ωράριο του προσωπικού τους.
Είχε πει λοιπόν, είμαι με την νομιμότητα αλλά δεν είναι και εποχή να πληρώνει τέτοιες εποχές ο κλάδος που έχει πληγεί περισσότερο από την κρίση, ενώ οι οδηγοί και οι επισκέπτες, παρά την κρίση τους περισσεύουν χρήματα για να πληρώνουν στο Δήμο.

Η δικαιοσύνη προνόμιο των ισχυρών ..... !!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου