30/4/14

Ψωμιάδης – Νικολόπουλος : «Μαύρη Σελίδα Της Ν.Δ Ο Σαμαράς»

Σκληρή επίθεση προσωπικά στον Αντώνη Σαμαρά εξαπέλυσαν από τα Χανιά οι αντιπρόεδροι του κόμματος «Ένωση για την Πατρίδα και το Λαό» κ.κ Παναγιώτης Ψωμιάδης και Νίκος Νικολόπουλος
Ο πρόεδρος του ...........
κόμματος «ΠΑΤΡΙ.Δ.Α» κ. Παναγιώτης Ψωμιάδης σημείωσε μεταξύ άλλων πως πλεόν η Ν.Δ. δεν εκφράζει κανένα νεοδημοκράτη και στοχεύοντας στον Πρωθυπουργό είπε ότι «ο Σαμαράς χρωστάει, δεν του χρωστάει ο Ελληνικός λαός.»
Ο πρώην νομάρχης Θεσσαλονίκης εμφανίστηκε σίγουρος για την εκπροσώπηση της «Ένωση για την Πατρίδα και το Λαό», στο ευρωκοινοβούλιο, και κάλεσε τους έλληνες να σταθούν απέναντι και να αντισταθούν στο ξεπούλημα της χώρας.
Από την πλευρά του ο κ. Νικολόπουλος είπε πως ο λαός πρέπει να περιμένει τα νέα μέτρα που θα έρθουν μετά τις εκλογές και αναφερόμενος στην πρόσφατη επίσκεψη Σόρος στη χώρα τόνισε πως «ήρθε ο Σόρος για να μοιράσει με τους υπόλοιπους του συστήματος τα ιμάτια του Ελληνικού Λαού.»

Στη συνέντευξη τύπου έδωσαν το παρόν και οι υποψήφιοι Ευρωβουλευτές Γιάννης Στεφανουδάκης και Τασία Μανωλοπούλου – Νικολοπούλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου