14/4/14

Χάρισαν Τελικά Φόρους Και Πρόστιμα Στους Πετρελαιάδες Ύψους Περίπου 15 Δις

Διαβάστε να φρίξετε, θα τους επιστρέψουν μάλιστα τυχόν ποσά που έχουν προκαταβάλει.....
1. Στις 12 Δεκεμβρίου 2013 επί δύο ημέρες συζητείτο στη βουλή νομοσχέδιο για την κοινωνική ασφάλιση σκοπός η εξασφάλιση πόρων 300-400 εκ ευρώ για το ασφαλιστικό.
Την νύχτα (ως συνήθως) ο Στουρνάρας σε αυτό το νομοσχέδιο σε .......

συνεννόηση με τους βουλευτές της συγκυβέρνησης καταθέτει μια σκοτεινή ασαφή τροπολογία(από αυτές τις φλου φωτογραφίες )
κάποιοι βουλευτές της αντιπολίτευσης στους οποίους μύριζε η δουλειά, το έψαξαν και ανακάλυψαν ότι χαρίζει φόρους και πρόστιμα στους πετρελαιάδες που μπορεί να φθάνουν έως και τα 15 δις ευρώ.!!!!!
Από αυτά άμεσα 1,2 δις αφορούν τον Βαρδινογιάννη και τη Motor Oil, την πιο κερδοφόρα επιχείρηση της χώρας. Ο Στουρνάρας αφού είπε ψέματα στη βουλή και προσπάθησε να ξεγελάσει την αντιπολίτευση , αναγκάστηκε τελικά - με την ουρά στα σκέλια - να αποσύρει την τροπολογία .

2. Την Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014 τη νύχτα με 142 ψήφους ΝΔ και
ΠΑΣΟΚ κατάφεραν και πέρασαν την τροπολογία που είχαν αποσύρει 4 φορές λόγω αντιδράσεων.
Με την τροπολογία αυτή καταργούν το νόμο 3842/2010 και χαρίζουν αναδρομικά από το 2010 στους εφοπλιστικούς και πετρελαϊκούς ομίλους των Βαρδινογιάννη και Λάτση 1.2 δις ευρώ βεβαιωμένους από το ΣΔΟΕ φόρους και πρόστιμα λόγω φοροδιαφυγής για τριγωνικές -εικονικές συναλλαγές μέσω οφ σορ εταιρειών. Ας σημειωθεί ότι ένα μέρος αυτών των φόρων έχει πληρωθεί και θα επιστραφεί.
Έτσι ο Βαρδινογιάννης και ο Λάτσης είναι οι πρώτοι που λαμβάνουν το πρώτο πλεόνασμα ως οι πιο αναξιοπαθούντες από τις πιο ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού και αυτό με την ψήφο 142 .
Για ακόμα μια φορά πιάνουν τόπο οι θυσίες του λαού, οι περικοπές από τους μισθούς και τις συντάξεις, οι μισθοί των απολυμένων, τα χαράτσια, η επιπλέον μεγάλη συμμετοχή των ασφαλισμένων στα φάρμακα , η εξολοκλήρου πληρωμή των φαρμάκων από τα 2 εκ.ανασφάλιστων, ευτυχώς όλες αυτές οι θυσίες έπιασαν τόπο!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου