15/4/14

Ανακοίνωση Νέα ΔΑΚΕ ΠΑΣΕ-ΟΤΕ ...

 Αθήνα 14/04/2014  
Συνάδελφοι,
η φαρσοκωμωδία που εκτυλίχθηκε, με τις χαμηλές βαθμολογίες στη νέα Δ/νση ΟΤΕ TV, και στα ΤΕΚ, αναμφίβολα αποκαλύπτει τις ................
μύχιες προθέσεις της Διοίκησης για χρήση του συστήματος αξιολόγησης, σαν όπλο στοχοποίησης συναδέλφων και επαγγελματικής τους απαξίωσης. Το οξύμωρο όμως είναι, ότι τη στιγμή που στοχοποιούνται και απαξιώνονται ακόμη και πρώην εξειδικευμένα διοικητικά στελέχη, που εντάχθηκαν σ’ αυτήν την υπηρεσία, κάποιοι «πορφυρογέννητοι» παίρνουν το πακέτο εθελούσιας αποχώρησης και επιστρέφουν ως σύμβουλοι, στη νέα Δ/νση, με τις «ευλογίες» των διοικούντων και της ΠΑΣΚΕ ΠΑΣΕ.

 Αλήθεια, κύριοι της Διοίκησης, επιμένετε ακόμη ότι η ένταξη των συναδέλφων OTEPLUS στον ΟΤΕ, η τακτοποίηση των συναδέλφων με δικαστικές αποφάσεις και η μετατροπή των εργαζομένων στην καθαριότητα σε πλήρους ωραρίου, είναι ζημιογόνος για τα οικονομικά της επιχείρησης;; Θα μας ικανοποιούσε και μια απάντηση για την επαναπρόσληψη κάποιων αρεστών σε σας συνταξιούχων! Αυτοί δεν κοστίζουν; Ακριβοί στα πίτουρα και φτηνοί στ’ αλεύρια! Το έχουμε επισημάνει και στο παρελθόν, επιβεβαιωνόμαστε και σήμερα. Μην υποβαθμίζετε τη νοημοσύνη των συναδέλφων και μην προκαλείτε τόσο ανοιχτά τους εργαζόμενους στον Όμιλο!

Η ΝΕΑ ΔΑΚΕ ΠΑΣΕ, καλεί το σωματείο και την ηγεσία του, να προχωρήσει σε συνεργασία με την ΟΜΕ-ΟΤΕ, σε αντίστοιχο πρόγραμμα κάρτας περίθαλψης σε μεγάλο ιδιωτικό θεραπευτήριο, όπως δρομολογήθηκε από το σωματείο εργαζομένων της COSMOTE. Είναι σημαντικό να υπάρχει στις δύσκολες εποχές που βιώνουμε, πέραν της ασφάλισης και μια τέτοια ανακουφιστική συμφωνία, για όλες τις εταιρίες του Ομίλου.

        Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                               Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Βασίλης Κωστάρας                                   Δημήτρης Καραγιάννης


Υ.Γ. Είναι τουλάχιστον αντιφατικό, η ΠΑΣΚΕ ΠΑΣΕ, που κάποτε έστελνε επιστολές για στελέχωση των νέων υπηρεσιών και  ΟΤΕ-TV, από συναδέλφους των ΤΕΚ, σήμερα να δηλώνει την αγανάκτησή της, μέσω ανακοινώσεων για τις βαθμολογίες, ενώ την ίδια ώρα συνδικαλιστικό της στέλεχος, επιδίδεται σε ανταλλαγή φωτογραφιών door to door ή αλλιώς από «στάνη σε στάνη», πωλήσεων OTE-TV, με διοικητικό στέλεχος της νέας Διεύθυνσης. Καλό είναι, οι χαριεντισμοί και τ' αστειάκια με τη Διοίκηση να λείπουν, όταν ειδικά σχετίζονται με μια βαλλόμενη υπηρεσία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου