14/4/14

Έχασε Την Ψυχραιμία Του Ο Θεοδωράκης. Το Ποτάμι Στραβά Αρμενίζει ....

Τα «μαχαίρια» έχουν βγει για τα καλά στην κεντροαριστερά, όπως φαίνεται κι από την κόντρα που ξέσπασε ανάμεσα στον ...........
Δημήτρη Κρεμαστινό και στον Σταύρο Θεοδωράκη για τη χρηματοδότηση του Ποταμιού. Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ είχε αναρωτηθεί γι’ αυτό το θέμα μιλώντας σε μέσα ενημέρωσης της Ρόδου.
Από την πλευρά του, ο κ. Θεοδωράκης σχολίασε: «Σωστή ερώτηση, σε λάθος άνθρωπο, τη λάθος εποχή. Αν ο κ. Κρεμαστινός και οι σύντροφοί του έκαναν, όταν έπρεπε, παρόμοιες ερωτήσεις σε κάποιους συναδέλφους τους στο υπουργικό συμβούλιο, η χώρα δεν θα είχε φτάσει εδώ. Και πρέπει να έχεις πολύ θράσος για να θέτεις ερωτήματα για τη χαμηλού κόστους προεκλογική καμπάνια του Ποταμιού, όταν το κόμμα σου έχει φεσώσει τον ελληνικό λαό με 140 εκατομμύρια - τόσα είναι τα δάνεια του ΠΑΣΟΚ - χρήματα που θα στερηθεί η χώρα για να μπορεί ο κ. Κρεμαστινός και ορισμένοι σύντροφοί του να συνεχίζουν την πολιτική τους καριέρα. 140 εκατομμύρια δάνεια, επιπλέον των πολλών εκατομμυρίων επιχορήγηση που κάθε χρόνο εξακολουθούν να παίρνουν τα πολιτικά κόμματα.
Ειδικά βέβαια στην περίπτωση του κ.Κρεμαστινού εγείρονται κι άλλα θέματα. Ένας άνθρωπος που ενώ ήταν υπουργός αναβαθμίστηκε από επίκουρος καθηγητής σε αναπληρωτή καθηγητή, ενώ παράλληλα φρόντισε να αποκαταστήσει με ανάλογες αποφάσεις και μέλη της οικογένειας του, δεν μπορεί να εμφανίζεται ως τιμητής. Η κοινωνία θέλει να προχωρήσει μπροστά αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ξεχνάει τα μικρά και μεγάλα εγκλήματα του παρελθόντος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου