18/4/14

Πραγματικό Μήνυμα Στον Σταύρο Θεοδωράκη. Δείτε Και Την Απάντηση

Πριν από μερικές μέρες έστειλα τα παρακάτω μήνυμα στο Ποτάμι του Σταύρου Θεοδωράκη.
Καλησπέρα.
- Είμαι ένας από τους αναποφάσιστους ψηφοφόρους και θα ..................
ήθελα να σας κάνω μια ερώτηση σχετικά με μελλοντικές συνεργασίες κομμάτων.
Τουλάχιστον για τις επόμενες Βουλευτικές εκλογές, αυτοδυναμία κόμματος είναι αδύνατον να υπάρξει, με αυτό το δεδομένο, θα ήθελα να σας κάνω την παρακάτω ερώτηση.
Σε περίπτωση που στις Βουλευτικές εκλογές, βγει πρώτο κόμμα η Ν.Δ και για να σχηματίσει κυβέρνηση της υπολείπονται κάποιοι βουλευτές, που θα τους έχετε εσείς, θα συνεργαστείτε μαζί, προς σχηματισμό Κυβέρνησης;
Είμαι μεν αναποφάσιστος, αλλά βρίσκομαι στο δίλημμα δυο επιλογών, μεταξύ Ποταμιού και ΣΥΡΙΖΑ.
Αυτή η θέση σας θα επηρεάσει και την ψήφο μου στις Ευρωεκλογές, για αυτό δε θα ήθελα μια απάντηση  του τύπου, θα δούμε όταν έρθει εκείνη η ώρα…

Πιστεύω πως ένα κόμμα και μάλιστα νέο,  πρέπει να έχει καθαρές θέσεις σε τόσο σοβαρά ζητήματα, γιατί αν είναι να γυρίσουμε στα παλιά δεν κάνουμε τίποτα.

Καμαρώστε απάντηση.

Καλησπέρα Γιάννη!
 Όπως καταλαβαίνεις, δεν μπορούμε να σου απαντήσουμε σ' αυτό το ερώτημα απ' τη στιγμή που δεν ξέρουμε καν τα αποτελέσματα των Ευρωεκλογών, στις οποίες και συμμετέχουμε. Δεν είναι ούτε λογικό, ούτε δυνατό να ξέρουμε εκ των προτέρων, χωρίς συζητήσεις και χωρίς επικοινωνία με ποιον θα συμπλέουν οι απόψεις μας και ποιοι θέλουν να δουλέψουν πραγματικά με γνώμονα  μια καλύτερη ζωή. Επομένως, δεν γνωρίζουμε με ποιον θα συνεργαστούμε και αν συνεργαστούμε. 
Σ' ευχαριστούμε πολύ για το μήνυμά σου
info@topotami.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου