21/2/14

Ανακοίνωση Νέα ΔΑΚΕ ΠΑΣΕ ΟΤΕ !!

Είναι πράγματι συγκινητικό το ξαφνικό ΄΄ενδιαφέρον΄΄ της ηγεσίας του ΠΑΣΕ-ΟΤΕ που με επιστολή της προς τον πρόεδρο και τον Γεν. Γραμματέα της ΟΜΕ  ζητά τη συμμετοχή των συναδέλφων των θυγατρικών εταιρειών και ειδικότερα αυτών με ..............................
συμβάσεις OTEplus στα προγράμματα τουρισμού και διακοπών.
Ας μας απαντήσει όμως η ηγεσία του σωματείου,γιατί τόσο καιρό δεν γράφει  τα παιδιά της OTEPLUS ορισμένου χρόνου σαν ισότιμα μέλη, με δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι και κόπτεται σήμερα για τα δικαιώματά τους. Για μας η απάντηση είναι πάρα πολύ απλή. Τρέμει ενδεχόμενες ανατροπές και ανακατατάξεις στην εκλογική της δύναμη κι αφήνει τα παιδιά αυτά απροστάτευτα ως βορά στις ορέξεις και την αυθαιρεσία κάποιων προϊσταμένων.
Είναι τόσο μεγάλη η σπουδή της αυτοδύναμης ΠΑΣΚΕ-ΠΑΣΕ και του θλιβερού παραρτήματός της (που αυτοαποκαλείται ΔΑΚΕ-ΠΑΣΕ), να διατηρήσει την αυτοδυναμία και τον έλεγχο του σωματείου, που οδηγείται σε δήθεν παρεμβάσεις υπέρ των παιδιών αυτών, όταν το πρόσφατο παρελθόν την διαψεύδει με τρόπο που δεν επιδέχεται αμφισβήτησης.
Συνάδελφοι,
Πάγιο αίτημα της παράταξής μας ήταν και είναι :
1.       Η συμμετοχή όλων των συναδέλφων OTEPLUS είτε αορίστου είτε ορισμένου χρόνου σε όλα τα προγράμματα και τις εν γένει δραστηριότητες του ΟΠΑΚΕ.
2.       Να έχουν φθηνότερες παροχές και μεγαλύτερες επιδοτήσεις στα ξενοδοχεία οι συνάδελφοι με συμβάσεις OTEPLUS.
3.       Η κανονική και με ισότιμα δικαιώματα εγγραφή στον ΠΑΣΕ όλων των συναδέλφων OTEPLUS ανεξάρτητα αν είναι αορίστου ή ορισμένου χρόνου.
Η ΝΕΑ ΔΑΚΕ ΠΑΣΕ συναισθανόμενη το βάρος της συνδικαλιστικής της ευθύνης ενημερώνει την αυτοδύναμη ΠΑΣΚΕ, ή όπως αλλιώς θα λέγεται οσονούπω, καθώς και την τριμελή συνιστώσα της, ότι είναι και θα παραμείνει δίπλα σ' αυτά τα παιδιά που αγωνιούν για το μέλλον τους, με γνήσιο ενδιαφέρον και ώριμη στάση ευθύνης , παραδίδοντας τους δήθεν υποστηρικτές τους (ΠΑΣΚΕ-ΠΑΣΕ), ανάλογα με μικροτακτικισμούς κι εκλογικούς σχεδιασμούς, στην κρίση σας.
    Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ          
Βασίλης Κωστάρας                                   Δημήτρης Καραγιάννης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου