26/2/14

E Όχι Αυτό Πάει Πολύ. Το Ποτάμι Δεν Γυρίζει Πίσω

Με αφορμή την αναγγελία νέας παράταξης, δημιουργούμενης και κατευθυνόμενης από μεγάλο και συστημικό μέσο ενημέρωσης, με σκοπό την διατήρηση των κεκτημένων του, που κάθε άλλο παρά με έντιμο τρόπο έχει κατακτήσει, πρέπει όλοι να .......................
αντισταθούμε. Καταλαβαίνω ότι τα συμφέροντα είναι μεγάλα και όταν τρέμει η γη κάτω από τα πόδια σου, με νύχια και με δόντια προσπαθείς να τα διατηρήσεις.
Τα μεγάλα ΜΜΕ της χώρας, δυστυχώς θέλουν να ελέγχουν τα πάντα, καλλιτεχνικό, πολιτικό, πολιτιστικό και οποιοδήποτε χώρο τους αποφέρει εσοδα και δόξα.
Πότε δεν ήμουν λάτρης αυτής της μεθόδου, πάντα αντιστεκόμουν σε παρόμοιες πρακτικές και καλό θα είναι όλοι μας να αντιδράσουμε, βάζοντας στο νου μας ένα απλό συλλογισμό, γιατι με τόσο πείσμα προσπαθούν να διατηρηθούν στα πραγματα, άνθρωποι και καταστάσεις που είναι υπεύθυνοι για την σημερινή κατάσταση; Μήπως κάτι μας κρύβουν, το οποίο θα φανεί αν αλλάξει η σημερινή εξουσία που τους προστατεύει; Γιατί φοβούνται τόσο πολύ τον ΣΥΡΙΖΑ και προσπαθούν με κάθε τρόπο να του φράξουν το δρόμο προς την εξουσία; Μόνο και μόνο για αυτό τον λόγο θα ήθελα να μη πετύχουν τον σκοπό τους, για να δω τα μούτρα τους την επομένη.
Θα πρέπει όμως και το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης να μη βάζει εμπόδια εν των έσω και να μη βγάζει τα μάτια μόνο του, ο εχθρός καραδοκεί και κάθε λάθος, ακόμα και σωστή πολλές φόρες κίνηση, την χρησιμοποιεί προς όφελος του.
Αντισταθείτε γιατι ο ποταμός δεν πρέπει να  γυρίσει πίσω .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου