20/2/14

Carrefour Μαρινόπουλος Το Ανεύθυνο Κατάστημα Super Market ..

Τα Carrefour Μαρινόπουλος συνεχίζουν την λαμπρή παράδοση ανευθυνότητας και δεν είναι η πρώτη φορά. Πριν από κάποιους  μήνες προμήθευσαν τα καταστηματα τους με κροκέτες για σκύλους με καλή ποιότητα και σε οικονομική τιμή στη συσκευασία των 10 κιλών. Ξαφνικά και ενώ μας ....
είχαν συνηθίσει, σταμάτησαν την διάθεση, για λόγους που μόνο αυτοί γνωρίζουν.
Αλλά και εδώ επαληθεύεται το κάθε εμπόδιο για καλό, βρήκα στο κατάστημα Βασιλόπουλος καλύτερη τροφή για σκύλους και κατά δυο ευρώ ποιο οικονομική στη μεγάλη συσκευασία.
Δεν είναι η πρώτη φορά και το πρώτο υλικό για το οποίο συνεχίζουν αυτή την τακτική, το ίδιο είχαν κάνει με τα νερά Βίκος για ψύκτες στο παρελθόν , παρότι στα υπολοιπα καταστηματα της Αθήνας το ίδιο προϊόν υπήρχε κανονικά, στη Καλαμάτα το σταμάτησαν. 
Το ίδιο συμβαίνει και με το γάλα Nestle Junior 2ος Χρόνος, που σχεδόν ποτέ δεν υπάρχει στα ράφια τους, ενώ σε άλλο κατάστημα υπάρχει πάντα και αν τους ρωτήσεις σου απαντούν το ίδιο παραμύθι, υπάρχει ελλειψη, αλλά το σόι έλλειψη είναι αυτή, όταν την ίδια στιγμή το βρίσκεις αλλού. 
Επίσης ποτέ δεν υπάρχει αφρός ξυρίσματος Bic Jel.
Όπως διαπιστώνετε η ανευθυνότητα κυριαρχεί σε αυτό το κατάστημα.
Ας κάτσουν λοιπόν σοβαρά τα μεγάλα κεφάλια της εταιρίας να βρουν τους λόγους για τους οποίους δεν πάνε και τόσο καλά τα τελευταία χρόνια.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου