27/2/14

Ανακοίνωση Νέα ΔΑΚΕ ΠΑΣΕ ΟΤΕ

Άβουλοι, τραγικοί και μοιραίοι
Ο ΚΑΤΗΦΟΡΟΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ
Συνάδελφοι, ο ολισθηρός και κατηφορικός δρόμος της ΠΑΣΚΕ-ΠΑΣΕ, συνεχίζεται χωρίς φρένα. Αντιλαμβανόμενη ότι οι μέρες της ανέμελης συνδικαλιστικής παντοδυναμίας της τελειώνουν, οδηγείται σε ...............
πρακτικές που υποβαθμίζουν κάθε έννοια συνδικαλιστικής ηθικής για λίγα ψηφαλάκια.
Πρώτα κατηγορούν τη ΝΕΑ ΔΑΚΕ για διασπαστικό στοιχείο του σωματείου και ύστερα χωρίς δισταγμό καπηλεύονται τις προτάσεις των μελών της. Απόλυτος συνδικαλιστικός αμοραλισμός! Τρανταχτό παράδειγμα, η επιστολή τους για το θέμα του ΟΠΑΚΕ και η οικειοποίηση των προτάσεων της Γραμματέως και μέλους της ΝΕΑΣ ΔΑΚΕ ΠΑΣΕ, χάριν την μικροπαραταξιακής τους ιδιοτέλειας.
Συνεχίζοντας την απρέπειά τους, έπραξαν το ίδιο με την επιστολή για πρόσληψη φυλάκων. Χωρίς αιδώ παίρνουν αυτούσια την πρόταση της ΝΕΑΣ ΔΑΚΕ ΠΑΣΕ και τη βάζουν στην επιστολή, αφού πρώτα μέσα από θλιβερές ανακοινώσεις τους μας καταγγέλουν ως κίνδυνο για το σωματείο.
Επίσης , όσο πλησιάζουν οι εκλογές πλειοδοτούν σε ανέξοδες, άσφαιρες και υποκριτικές αγωνιστικές κορώνες για τις καθαρίστριες και τους συναδέλφους  με τις δικαστικές αποφάσεις. Είναι τόσο γνήσιοι και ανιδιοτελείς συνδικαλιστές που τάζουν στα παιδιά της OTEPLUS διακοπές, σαν να μοιράζουν καθρεφτάκια σε ιθαγενείς, αλλά για την πλήρη ένταξή τους στο σωματείο, με δικαίωμα εκλέγειν και εκλέγεσθαι, άκρα του τάφου σιωπή.!!!
Όσο  για τα καταστήματα που έκλεισαν, ήταν τέτοια η θλίψη τους, που αν και γνώριζαν τις εξελίξεις, ανέμεναν την υλοποίηση της απόφασης και στη συνέχεια με έκδηλη αγωνιστικότητα συγκάλεσαν εορταστικό Δ.Σ του σωματείου με κοπή πίτας και πλούσια δώρα!
Η ΝΕΑ ΔΑΚΕ ΠΑΣΕ ως εγγυητής την αναβάθμισης του σωματείου και αντιλαμβανόμενη τις αγωνίες των συναδέλφων της OTEPLUS, θα είναι δίπλα τους, στα δίκαια αιτήματά τους, πάντα με πυξίδα της τον αταλάντευτο, ακηδεμόνευτο και ρεαλιστικό συνδικαλισμό.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                          Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Βασίλης Κωστάρας                                   Δημήτρης Καραγιάννης
Υ.Γ.1 Όσο για τον ηγέτη του παραρτήματος και το μέντορά του, είναι τουλάχιστον θλιβερό να παριστάνουν τους αυτόκλητους υπερασπιστές της ΠΑΣΚΕ, απαντώντας αντ’ αυτής. Καλέ συνάδελφε όλοι γνωριζόμαστε και όλοι γνωρίζουμε πρόσωπα και καταστάσεις. Ο νοών νοείτω!

Υ.Γ.2 Αγαπητοί συνοδοιπόροι, αναμένουμε μια απάντηση. Είστε σε θέση να ξεκαθαρίσετε στους συναδέλφους αν θα κατεβάσετε δικό σας ψηφοδέλτιο ή θα προσχωρήσετε επίσημα πλέον στην ΠΑΣΚΕ        (ή  όπως αλλιώς θα ονομάζεται σε λίγο καιρό);

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου