3/2/14

Ανακεφαλαίωση Τραπεζών, Η Μεγάλη Κομπίνα Ή Το Μεγαλύτερο Σκάνδαλο ;

Στη πρωινή ζώνη του "Ε" ακούστηκε ότι, οι Τράπεζες ανακεφαλαιώθικαν με την μερίδα του λέοντος των χρημάτων του μνημονίου, με πρόσχημα, υγιείς τράπεζες υγιή οικονομία, μετά κάποιες ιδιωτικοποιηθηκαν με αποτέλεσμα τα ..............
χρήματα που πήραν προ ιδιωτικοποίησης και τα οποία με ιδρώτα και αίμα πληρώνει ο λαός, θα είναι δανικά και αγύριστα. Αν αυτό ειναι πραγματικότητα, τι κάνουν τα κόμματα της αντιπολίτευσης; 
Για μία ακόμα φορά αποδεικνυεται πως οι Κυβερνήσεις των Μνημονίων, εκτελούν διατεταγμένη υπηρεσία με μόνο σκοπό το ξεπούλημα του Εθνικού πλούτου και την εξαθλίωση του λαού με μισθούς πίνας για να το εκμεταλλευτούν κάποιοι ημετεροι αργότερα.
Τι να το κάνω αν γίνουν οι εκλογές το 2015 ή 2016, μέχρι τότε θα προλάβουν να ολοκληρώσουν το καταστροφικό τους έργο και μετά λίγο τους νοιάζει αν ο λαός τους καταψηφίσει.
Η αντιπολιτευση με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ γιατί αδρανεί, γιατι δεν βγάζει τον λαό στους δρόμους; 
Σύγουρα φέρει μεγάλη ευθύνη για την αδρανεια του αυτή, μπορεί με τα σημερινά ποσοστα να μη συγκεντρώνει την πλειοψηφία για Κυβέρνηση, αυτό όμως δεν είναι λόγος να αδρανεί προκλητικά. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου