9/7/12

Αν Ο ΣΥΡΙΖΑ, Δεν Τους Κόψει Τον Βήχα Θα Συνεχίσουν Την Λάσπη Ν.Δ Και ΜΜΕ !


Μετά τις εκλογές του Ιούνη, η Νέα Δημοκρατία εξακολουθεί να χρησιμοποιεί την προεκλογική της προπαγάνδα, που παραπλάνησε πολλούς ψηφοφόρους, με το Ευρώ ή Δραχμή.
Μετά την ανακοίνωση του εκπροσώπου της Νέας Δημοκρατίας, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ, εκπροσωπεί συμφέροντα της δραχμής, ήρθε χθες ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς με το ......................
Ο ΣΥΡΙΖΑ, εκπροσωπεί το λόμπι της Δραχμής.
Θυμάμαι πολύ καλά, πως η τελευταία Κυβέρνηση Καραμανλή στην πρώτη της τριετία, χωρίς να προσφέρει κανένα έργο, κατάφερε να επανεκλεγεί με το, για όλα φταίνε οι προηγούμενοι !!!
Πολύ φοβάμαι πως το ίδιο θα γίνει τώρα με τον Αντώνη Σαμαρά. Αυτοί συνεχεία θα λένε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ, θα φέρει την Δραχμή, γιατί αυτό ξέρουν πως επηρεάζει ακόμα κάποια μερίδα συμπολιτών μας και εκτός αυτού έχουν με το μέρος του τα τηλεκατευθυνόμενα ΜΜΕ, που χαϊδεύουν  την σημερινή Κυβέρνηση.
Πρέπει να βρεθεί η κατάλληλη χρονική στιγμή, που ο ΣΥΡΙΖΑ, θα τους κόψει τον  βήχα σχετικά με το θέμα, για να σταματήσουν το γελοίο αυτό τροπάριο.
Θα πρέπει να βρεθεί η κατάλληλη στιγμή, στην οποία θα ενημερωθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι συμπολίτες, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ, δεν είναι κατά του Ευρώ, πράγμα που έχει κάνει, αλλά τα ΜΜΕ δεν το πρόβαλαν όσο θα έπρεπε.
Είμαι σίγουρος πως ο Σαμαράς και ο Εκπρόσωπος τύπου, θα συνεχίσουν την ίδια τακτική, γιατί ξέρουν πως ο χρονικός ορίζοντας της κυβέρνησης τους δεν θα είναι μεγάλος και αυτό  είναι, κατά την γνώμη τους,, ένα σταθερό σημείο επηρεασμού της κοινής γνώμης.

Κουραμπάς Γιάννης
Καλαμάτα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου