24/7/12

Μηστήριο Καλύπτη Την Υπόθεση Της 15χρονης Στη Πάρο

Δημοσίευμα της Εφημερίδας Έθνος αναφέρει αναλυτικά για το συμβάν. Σε εφιάλτη εξελίχθηκαν η διακοπές στην Πάρο για μία 15χρονη και την οικογένειά της, αφού από το μπάνιο και τη διασκέδαση βρέθηκε με σοβαρά τραύματα στην εντατική του Αττικού Νοσοκομείου, μετά από επίθεση που δέχτηκε από άγνωστο ή άγνωστους σε βραχώδη περιοχή. Το κοριτσάκι διακομίστηκε με  .................
ελικόπτερο σήμερα στην Αθήνα και πλέον, οι αστυνομικοί του νησιού προσπαθούν να λύσουν το μυστήριο της άγριας επίθεσης που δέχτηκε.

Η 15χρονη φιλοξενούταν με τη μητέρα της και την αδελφή της σε φιλικό τους σπίτι. Χθες, γύρω στις 8.30 το βράδυ, έκαναν μπάνιο στην περιοχή "Χρυσή Ακτή" και κάποια στιγμή η μητέρα της την έχασε.
Η γυναίκα άρχισε να την αναζητά. Την κάλεσε στο κινητό της τηλεφωνο και αφού δεν απαντούσε, βγήκε στους δρόμους και άρχισε να την ψάνει. Η μητέρα βρήκε τη 15χρονη πίσω από βράχια, αναίσθητη και σε κακή κατάσταση. Το κορίτσι έφερε πολλά χτυπήματα στο κεφάλι και στο πρόσωπο, έχοντας χάσει τις αισθήσεις του, ενώ έλειπε το κάτω μέρος από το μαγιό της.
Το γεγονός ότι βρέθηκε ημίγυμνη και τα κτυπήματα σε όλο της σώμα παραπέμπουν σε επίθεση. Επειδή όμως εντοπίστηκε σε βραχώδη περιοχή της παραλίας, οι αστυνομικοί που ασχολούνται με την υπόθεση ερευνούν και το ενδεχόμενο ατυχήματος.
Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, η κοπέλα φέρει πολλά χτυπήματα στο κεφάλι, εκδορές στο λαιμό και τραύματα στους πνεύμονες. Τις επόμενες ημέρες θα πραγματοποιηθούν εξετάσεις προκειμένου να φανεί εάν πάλεψε με κάποιον, εάν κακοποιήθηκε σεξουαλικά ή τελικά πρόκειται για ατύχημα.
Όπως λένε οι αστυνομικοί από τη Σύρο που έχουν αναλάβει τις έρευνες, πρόκειται για μία υπόθεση «μυστήριο» και πως «η πρώτη εικόνα δίνει την εντύπωση της άγριας επίθεσης καθώς το κορίτσι βρέθηκε χωρίς το κάτω μέρος του μαγιό της και με μώλωπες σε όλο της το κορμί».
Που στρέφονται οι έρευνες
Επίσης, έως σήμερα το απόγευμα δεν είχε βρεθεί το κινητό της τηλέφωνο, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν πριν από τον τραυματισμό της είχε επικοινωνήσει με κάποιον ή είχε δώσει ραντεβού μαζί του στη βραχώδη περιοχή. Στην περιοχή που βρέθηκε το κορίτσι, εντοπίστηκαν μόνο τα σανδάλια που φορούσε.
Ήδη οι αστυνομικοί έχουν απευθυνθεί στις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας για τις κλήσεις της νεαρής από τις επτά το απόγευμα έως και τις εννέα το βράδυ, προκειμένου για να λύσουν το μυστήριο του τραυματισμού της το βράδυ της Κυριακής.
Εν τω μεταξύ, παρά τις έρευνες τις ΕΛΑΣ, έως σήμερα το απόγευμα δεν είχε βρεθεί κάποιος που να είδε κάτι σχετικά με τον τραυματισμό της ανήλικης. Οι αστυνομικοί πήραν καταθέσεις ανθρώπων που βρίσκονταν κοντά στο σημείο της παραλίας, η οποία είναι πολυσύχναστη, αλλά κανείς δεν κατέθεσε ότι είδε την 15χρονη ή πρόσεξε κάποιον ή κάποιους να τη συνοδεύουν.

Μετά την ανευρεσή της η νεαρή διακομίστηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Πάρου και μετά (με το ελικόπτερο) λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής της, στο Αττικό νοσοκομείο.
Όπως είπαν οι γιατροί του νοσοκομείου, τα τραύματα στο κεφάλι του κοριτσιού τους ανησυχούν, αφού τα χαρακτηρίζουν σοβαρά. Ανέφεραν ότι θα περάσουν αρκετά 24ωρα για να σταθεροποιηθεί η κατάστασή της. «Η κατάσταση της ασθενούς είναι κρίσιμη, έχει βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση», είπε ο διοικητής του νοσοκομείου «Αττικόν».
Σπύρος Κουντούρης
Skountouris@pegasus.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου