18/6/15

Δήλωση Aπό Tον Πρόεδρο Tης ΟΕΝΓΕ Kο Βαρνάβα Σχετικά Με Δηλώσεις Κατσίβελα

Ο κ. Κατσίβελας διετέλεσε Διοικητής της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας, αξιοποιώντας το ρόλο του εξ απορρήτων του κ. Σαμαρά. Η θητεία του συνέπεσε με την ............
εποχή που η συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ έβαζε λουκέτο σε Νοσοκομεία, για τα οποία προφανώς ο κ. Κατσίβελας δεν είχε καμία αντίρρηση.
Η θητεία στη θέση του Διοικητή Υγειονομικής Περιφέρειας, παρ΄ ότι υπήρξε θλιβερή, εντούτοις αποτέλεσε εφαλτήριο κ. για τον Κατσίβελα, ώστε να διεκδικήσει και να καταλάβει το Δήμο Τριφυλίας.
Τώρα, από τη θέση του Δημάρχου, ο κ. Κατσίβελας εγκαλεί την Ένωση Γιατρών Μεσσηνίας και τον Πρόεδρό της κ. Μάκαρη, ότι τάχα θέλουν να βάλουν λουκέτο στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας.
Καλό θα είναι να πάψει τις φαιδρότητες ο κ. Κατσίβελας.
Οι Ενώσεις Νοσοκομειακών Γιατρών έχουν καταθέσει αναλυτικές και τεκμηριωμένες προτάσεις στην ΟΕΝΓΕ, η οποία με τη σειρά της τις μετέφερε στην ηγεσία του υπουργείου Υγείας, προκειμένου να στελεχωθούν τα Νοσοκομεία της χώρας ώστε να μπορέσουν να μείνουν ανοιχτά, μετά τη μνημονιακή λαίλαπα των τελευταίων τεσσάρων ετών. Το ίδιο έχει πράξει ασφαλώς και η Ένωση Γιατρών Μεσσηνίας, με προτάσεις που αφορούν στα Νοσοκομεία Καλαμάτας και Κυπαρισσίας.
Αντί λοιπόν ο κ. Κατσίβελας να εγκαλεί τον Πρόεδρο της Ένωσης Γιατρών κ. Μάκαρη καλό θα είναι να οικτίρει τον εαυτό του που συνέπραξε προκειμένου να φτάσει το Νοσοκομείο της περιοχής του στη σημερινή θλιβερή κατάσταση.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΑΡΝΑΒΑΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΕΝΓΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου