13/6/15

Μάκαρης Μανώλης. Αναχρονιστικό Το Σύστημα Είσπραξης Τελών Στάθμευσης

Δελτίο Τύπου..
Ένα εντελώς αναχρονιστικό σύστημα είσπραξης τελών στάθμευσης έχει υιοθετήσει η δημοτική αρχή για το ...................
δημοτικό πάρκινγκ του Νέδοντα. Πρωτοεφαρμόστηκε 4 ημέρες μετά τις τελευταίες δημοτικές εκλογές όπως αναφέρεται στην επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου:
http://www.kalamata.gr/…/3462-neos-tropos-diaxeirisis-twn-p… 
Έκτοτε οι πειραματισμοί συνεχίζονται για να βρεθεί ο πιο κατάλληλος τρόπος είσπραξης. Στην πρώτη φάση των πειραματισμών εφαρμοζόταν το χειροκίνητο σύστημα με την έκδοση 2 παραστατικών (εισόδου και αποπληρωμής- εξόδου). Τώρα εφαρμόζεται η ημιαυτόματη μέθοδος η οποία όμως προϋποθέτει την απασχόληση αρκετού προσωπικού και έχει πολλά εγγενή παιδαριώδη λάθη όπως η προπληρωμή των τελών όταν η έξοδος από το πάρκινγκ προβλέπεται να γίνει μετά τις 9μμ. Γιατί από την αρχή δεν επιλέχτηκε η αυτόματη μέθοδος έτσι όπως εφαρμόζεται όπου χρειάζεται να έχεις μεγάλο όγκο αυτοκινήτων προς εξυπηρέτηση; 
Η πρότασή μας είναι ξεκάθαρη ένα σύστημα αυτόματης λειτουργίας το οποίο θα απελευθερώσει εκατοντάδες χαμένες εργατοώρες των δημοτικών υπαλλήλων που εργάζονται σε αυτό και θα μπορούν να εργαστούν σε κάποιο άλλο τομέα που έχει ανάγκη ο Δήμος αλλά θα βελτιώσει σε σημαντικό βαθμό τη λειτουργία του δημοτικού parking.
http://www.eleftheriaonline.gr/…/65355-parking-nedonta-para…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου