29/6/15

Αφιερωμένο Σε Αυτούς Που Δεν Καταλαβαίνουν Το Νόημα Του Δημοψηφίσματος ..

Πέραν από τα ερωτήματα του δημοψηφίσματος, που είναι σαφέστατα, υπάρχει και κάτι άλλο πολύ ποιο σοβαρό, που κρύβεται πίσω από το αποτελέσματα του..

Οι υποστηρικτές του ΟΧΙ, θα ...........
δηλώσουν σε αυτούς που τους επιβουλεύονται, από όπου και αν προέρχονται ότι, Είμαστε πολίτες που έχουμε την απαίτηση η πατρίδα μας να κυβερνάτε από την εκάστοτε Κυβέρνηση και όχι από οικονομικούς παράγοντες έξω από αυτή.

Οι υποστηρικτές του ΝΑΙ, πέραν από τα δυσβάστακτα νέα μέτρα που θα αυξήσουν την ύφεση και θα κάνουν ακόμα ποιο δύσκολη την σημερινή κατάσταση, είναι σαν να αποδέχονται την παράδοση, άνευ όρων, της διακυβέρνησης της χώρας σε ξένα χέρια..
Καλά είναι τόσο δύσκολο να καταλάβουν ότι οι εταίροι δανειστές, για το μόνο που ενδιαφέρονται είναι να πάρουν τα χρήματα τους, αδιαφορώντας για την φτωχοποίηση του λαού;

Το σημαντικότερο όμως είναι αυτό με την έντονη γραφή .
Ειδικά δε για αυτούς που υποστηρίζουν ότι θα ειναι ακυρο το αποτελεσμα λόγω της λήξης της σύμβασης, καλό θα είναι να μη αναπαράγουν σήμερα, αυτά που έλεγε χθες η υπεύθυνη και Ανθέλληνας του ΔΝΤ, γιατί γίνονται όμοιοι της. 
Τέλος αν και μετά από αυτή την ερμηνεια δεν έχουν καταλάβει ποιο το πραγματικό νόημα του δημοψηφίσματος, καλύτερα να πάνε για μπάνιο και να μην ψηφίσουν ..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου