25/3/15

ΑΚΕ ΠΑΣΕ ΟΤΕ. Δελτίο Τύπου .....

Αθήνα 23/03/2015
Συνάδελφοι, είναι πραγματικά ελπιδοφόρο και παρηγορητικό, που η ηγεσία του ΕΝΩΤΙΚΟΥ (ΠΑΣΚΕ-ΠΑΣΕ), έπειτα από μια μακρά περίοδο αφωνίας κι έλλειψης θέσεων, τόσο για τη ΣΣΕ, όσο και για τη μεταφορά συναδέλφων από τα call-centers στη νέα εταιρεία, και ενώ έχει  ήδη υπάρξει ερώτηση-παρέμβαση της ΟΜΕ-ΟΤΕ προς τη  ..........
Διοίκηση και μάλιστα με τελεσίγραφο, όπως αναφέρθηκε από τον Γ.Γ της ΟΜΕ-ΟΤΕ στο Δ/Σ τις 19/3/2015, προτού γίνει καταγγελία στην Επιθεώρηση Εργασίας, αποφάσισε να διαμαρτυρηθεί στις  20/3/2015 για την αργία την 25η Μαρτίου, σε μια Διοίκηση που κρύβεται και δεν δίδει απαντήσεις! Χαιρετίζουμε την επαναδραστηριοποίηση των συναδέλφων του ΕΝΩΤΙΚΟΥ (ΠΑΣΚΕ-ΠΑΣΕ) στα πραγματικά προβλήματα των εργαζομένων, έστω και ετεροχρονισμένα! Οι εκλογές έχουν τελειώσει και ακολούθησαν συλλογικές συμβάσεις που κάποιοι, με συνδικαλιστικό κόστος, στήριξαν και κάποιοι, δια της ιδιοτελούς δημιουργικής ασάφειας σιώπησαν! Βγείτε επιτέλους  από την εσωστρέφεια και την ανθρωποφαγία !
Να ενημερώσουμε το ΕΝΩΤΙΚΟ (ΠΑΣΚΕ-ΠΑΣΕ), ότι υπάρχουν ήδη διαβουλεύσεις και για το θέμα του ωραρίου των οχταώρων νεοεισερχομένων συναδέλφων ΟΤΕ στα ΤΕΚ, για υπογραφή ΣΣΕ! Απλά ενημερώνουμε, μην παρεξηγηθούμε! Καλό είναι το πρωτοβάθμιο σωματείο να βγει απ' το καβούκι του και να έχει διαρκή  επικοινωνία με την ΟΜΕ-ΟΤΕ! Γιατί είναι πιθανόν να υπάρχει και κόπωση από τις εσωτερικές επιτροπές διερεύνησης της πρόσφατης κλοπής στο σωματείο, για την οποία είναι η ώρα να ενημερώσετε τα μέλη μας! Τώρα υποκαθιστάτε και τη δικαιοσύνη! Αν θέλετε απόδοση συνδικαλιστικών ευθυνών, γνωρίζετε που να τις αναζητήσετε. Μη χάνετε το χρόνο σας σε επιτροπές!
Η ΑΚΕ-ΠΑΣΕ, πιστή και προσηλωμένη στην άσκηση ρεαλιστικού και υπεύθυνου συνδικαλισμού, προειδοποιεί τη Διοίκηση να μην διανοηθεί να παίξει παιχνίδια με την Εργατική Νομοθεσία στις πλάτες των εργαζομένων! Η νομιμότητα θα διαφυλαχθεί για όλους! Αυτή η χώρα έχει νόμους που πρέπει να εφαρμόζονται!

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                          Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Βασίλης Κωστάρας                                       Δημήτρης Καραγιάννης


 Υ/Γ. Όσον αφορά τα στελέχη της ΔΑΚΕ-ΠΑΣΕ Θεσσαλονίκης και την πρόσφατη ανακοίνωσή τους, τους καλούμε να ξυπνήσουν από τ΄ «όνειρο» που ζούνε, γιατί τη ΔΑΚΕ-ΠΑΣΕ και τη «χειραγωγήσανε» και τη «συμβιβάσανε»… ονομάζοντάς την ΕΝΩΤΙΚΟ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου