20/1/15

Καταρρίπτεται Ξανά Το GREXIT Της ΝΔ Από Τον Μοσκοβισί

Την άποψη ότι δεν υπάρχει κίνδυνος εξόδου της Ελλάδας από την Ευρωζώνη εξέφρασε σήμερα ο Γάλλος επίτροπος, αρμόδιος για θέματα οικονομίας, Πιερ Μοσκοβισί κατά τη διάρκεια συζήτησης στις Βρυξέλλες.
Για ακόμη μια φορά, το .................
βασικό επιχείρημα της Νέας Δημοκρατίας περί εξόδου της χώρας μας από την Ευρωζώνη σε περίπτωση που έρθει στην εξουσία ο ΣΥΡΙΖΑ καταρρίπτεται από αξιωματούχο της ΕΕ.
Συγκεκριμένα, ο Πιερ Μοσκοβισί, μιλώντας σε συζήτηση που διοργάνωσε η Think Tank Bruegel με θέμα την «Εμβάθυνση της Οικονομικής και Νομισματικής Ένωσης», τόνισε ξεκάθαρα ότι δεν υπάρχει κίνδυνος εξόδου της χώρας μας από το ευρώ ενώ καλούμενος να σχολιάσει τις επικείμενες ελληνικές εκλογές ανέφερε πως αν και αποτελούν μια πρόκληση σε καμία περίπτωση «δεν υπάρχει μπροστά η καταστροφή».
«Όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα των εκλογών, θα μιλήσουμε με την επόμενη κυβέρνηση», συμπλήρωσε ο Μοσκοβισί ενώ υπογράμμισε ότι οι Έλληνες ψηφοφόροι δεν πρέπει να αισθάνονται πως βρίσκονται υπό πίεση.
Βέβαια, ο Ευρωπαίος επίτροπος τόνισε ότι οι δεσμεύσεις που έχει αναλάβει η απερχόμενη κυβέρνηση είναι δεσμεύσεις της χώρας.

Αναφερόμενος στην πιθανότητα περαιτέρω αναδιάρθρωσης του ελληνικού χρέους, σημείωσε ότι ένα τέτοιο σενάριο θα συζητηθεί με την επόμενη κυβέρνηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου