3/1/15

Αν Δεν Παίζατε Με Την Ελλάδα Θα Είσαστε Ποιοι Προσεκτικοί Με ...

Αν λοιπόν δεν παίζατε με την Ελλάδα θα είχατε φροντίσει για τα παρακάτω.
1. Να μη φύγουν για εργασία στο εξωτερικό οι νέοι, πολλών εκ των όποιων μάλιστα η μόρφωση θα μπορούσε να βοηθήσει την χώρα να βγει συντομότερα  από την κρίση.
2. Να μη ζούσε το .....
30% των συμπολιτών μας κάτω από το όριο της φτώχειας και ένα ακόμα μεγάλο ποσοστό να μην είναι σε θέση να ικανοποιήσει ούτε τις απαραίτητες για την καθημερινή ζωή ανάγκες.
4. Να μη μειώνατε,  εξαιτίας της πολιτικής σας, το εισόδημα κατά 50% των πολιτών με αποτελεσμα, οι ίδιοι να μη μπορούν να ανταποκριθούν στις ανάγκες τους και κατά συνέπεια χιλιάδες καταστηματα μικρομεσαίων να εχουν βάλει λουκέτο λόγο έλλειψης ρευστού στην αγορά.
5. Να μην οδηγούσατε χιλιάδες συμπολιτες μας στην αυτοκτονία, λόγω των δικών σας επιλογών.
4. Να μη χαρίζατε σε ημετέρους εκατομμύρια ευρώ, όταν μάλιστα έχετε φορτώσει τους Ελληνες με αβασταχτους φόρους.
5. Θα φροντίζατε κάποια στελέχη σας να μη κάνουν δηλώσεις που βλάπτουν την χώρα, και τρομοκρατούν την κοινή γνώμη.
6. Δεν θα απαντούσατε θετικά στην Τρόικα με το email Χαρδούβελη, που φαινεται ότι έχετε ήδη συμφωνήσει με τους δανειστες μέτρα επώδυνα για τον λαό.
7. Θα είχατε υλοποιήσει τουλάχιστον μία από τις 18 προεκλογικές σας δεσμεύσεις, με τις οποίες εξαπατήσατε τους πολίτες για τους πάρετε την ψήφο τους.

Τελικά μήπως είναι ψεύτης; 
Αυτός που χρησιμοποιεί πραγματα και καταστασεις, που ο ίδιος δημιούργησε, για να τρομοκρατήσει και να εξαπατήσει τους πολίτες;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου