28/1/15

Σαν Να Μην Πέρασε Μια Ώρα .....

Είναι η πρώτη φορά που ανοίγω τον υπολογιστή μετά από μια ίωση που με ταλαιπωρεί από την Κυριακή το απόγευμα μέχρι τώρα και ακόμα δεν έχει υποχωρήσει οριστικά.
Ο τίτλος της ανάρτησης έχει να κάνει με το .....
κεντρικό δελτίο ειδήσεων του βρωμερού ΑΝΤ1, που μαζί με τον Skai, κρατάνε καλά τα σκήπτρα της παραπληροφόρησης των πολιτών.
Ακόμα οι νέοι Υπουργοί δεν έχουν αναλάβει τα καθήκοντα τους και άρχισαν, ακριβώς από εκεί που είχαν σταματήσει την παρασκευή πριν την Κυριακή των εκλογών.
Τρομοκρατία και παραπληροφόρηση, οι Ευρωπαίοι μας κουνάνε τον χέρι, μας .... μας.... μας ...
Φτάνει ποια ρε αλήτες, μυαλό δεν βάλατε, δεν πήρατε το μάθημα σας ακόμα που παρά την μονόπλευρη υποστήριξη στον Αντώνη Σαμαρά, ο λαός σας γύρισε την πλάτη και εξέλεξε μια νέα Κυβέρνηση.
Οφείλω να ομολογήσω για τον ΑΝΤ1, δεν υπάρχει η ίδια αντιμετώπιση και στην πρωινή ενημερωτική, ειδησεογραφική ζώνη, που ανεξάρτητα για ποιο λόγο γίνετε, κρατά τουλάχιστον ίσες αποστάσεις.
Δεν συζητάμε καν για τον Skai που κάνει καλά την "δουλειά» του, από το πρωί μέχρι το βράδυ.
όσον δε αφορά την κίνηση της Ευρώπης για πρόσθετα μέτρα αποκλεισμού της Ρωσίας, που με τον τρόπο που μας ζητήθηκε να υποκύψουμε δεν μας τιμά σαν χώρα.
Είναι από τις σπάνιες άφορες που η απάντηση μια χώρας όπως η πατρίδα μας, με αφήνει απόλυτα ικανοποιημένο, από τον χειρισμό της Ελληνικής Κυβέρνησης.
Μας είπαν οι "φίλοι" μας Ευρωπαίοι ότι δεν πρέπει να αντιδρούμε γιατί τους χρωστάμε και θα πρέπει να είμαστε ποιο προσεκτικοί στις κινήσεις μας.

Μόνο το Star έδωσε τα εύσημα στην Κυβέρνηση για αυτή την κίνηση της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου