14/1/15

Ο Σαμαράς Δεν Τολμά Την Σύγκριση Με Τον ΣΥΡΙΖΑ Στη Καλαμάτα. Μιλά Την Κυριακή Σε Σαφώς Μικρότερο Γήπεδο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Ελευθερίας  ο Αντώνης Σαμαράς την Κυριακή το βράδυ θα μιλήσει σε προεκλογική συγκέντρωση στη Καλαμάτα, στο κλειστό γήπεδο της τέντας.  
Στο συγκεκριμένο γήπεδο η χωρητικότητα των καθισμάτων είναι ..............
800 άτομα, αλλά υπάρχει σοβαρό πρόβλημα με την στατικότητα της μιας σειράς και δεν χρησιμοποιούνται, που σημαίνει ότι η χωρητικότητα των καθισμάτων μειώνετε στο μισό. Άντε και 300 άτομα όρθιοι σύνολο 700, αν δε φτιάξουν και την προβληματική κερκίδα μέχρι την Κυριακή, πράγμα δύσκολο, συνολική κάλυψη με 1.100 άτομα και αυτό αν δεν πέφτει καρφίτσα.
Στο κλειστό της παραλίας, που πραγματοποιήθηκε η συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ, μόνο στα καθίσματα χωρούν 1800 άτομα.
Για όσους αμφιβάλουν για την χωρητικότητα του κλειστού της Παραλίας, όπου έγινε η ομιλία Τσίπρα, ας δουν δημοσιεύματα εδώ, στο τέλος της σελίδας, όταν έγινε το φάιναλ φορ του Βόλεϋ τον Μάρτιο του 2014.
Αν τελικά η μια κερκίδα δεν επισκευαστεί μιλάμε για 700 άτομα με 2000 που ήταν το λιγότερο στη συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ.
Καταλαβαίνετε λοιπόν γιατί αποφεύγει ο Σαμαράς να μιλήσει στον ίδιο χώρο, φοβάται την σύγκριση, ακόμα και στον τόπο καταγωγής του..

Αξίζει δε να σημειωθεί ότι, στις δυο προηγούμενες Βουλευτικές και στις Ευρωεκλογές δεν τόλμησε να κάνει προεκλογική συγκέντρωση στη Καλαμάτα..
Προσοχή αν την Κυριακή το βραδυ δείτε πολλά πλαστικά σημαιάκια, αυτό θα σημαίνει την πλήρη αποτυχία, γιατι αυτα χρησιμοποιούνται για να καλύψουν τα κενά σημεία, καθώς τα κουνούν οι φίλοι του κόμματος, όταν στη συγκεντρωση του ΣΥΡΙΖΑ υπήρχαν ελάχιστα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου