18/1/15

Να Τον Χαίρεστε Εσείς Που Θα Τον Ψηφίσετε ....

Ερώτηση. Γιατί λέει ότι ανατράπηκε από τον Βενιζελο, ενώ θα μπορούσε να διεκδικήσει εκ νέου την αρχηγία, ενώ τον άφησε μοναδικό υποψήφιο, στο συνέδριο του κόμματος;

Ο...ανίκητος Γιώργος: «Ανακοίνωσα το μνημόνιο από το Καστελόριζο για να .......
αναδείξω το νησί»!  Χα Χα Χα ....
Ο άνθρωπος δεν παίζεται! Ο Γιώργος Παπανδρέου ούτε λίγο ούτε πολύ υποστήριξε πως θα έπρεπε να χειροκροτηθεί για την επιλογή του να ανακοινώσει την ένταξη της χώρας στο μνημόνιο από το Καστελόριζο γιατί με αυτόν τον τρόπο ανέδειξε το νησί σε πρώτο πλάνο διεθνώς! Όπως ανάφερε ο πρώην πρωθυπουργός, είχε ήδη προγραμματίσει ένα ταξίδι εκεί και προφανώς συνδύασε την απόφαση-σταθμό με την παρουσία του «για να αναδείξει ένα ελληνικό νησί».
Κατά τα άλλα ο πρόεδρος του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών επισήμανε πως το ΠΑΣΟΚ ήταν ένα κόμμα ριζοσπαστικό με σοσιαλιστικές αξίες και πως αυτό θα χρειαζόταν σήμερα απέναντι στο μνημόνιο, αλλά δεν είναι. «Έχασε το όραμα, αφομοιώθηκε. Δεν θέλω να το προσωποποιήσω. Υπάρχει, βέβαια, ευθύνη κάθε φορά της ηγεσίας αλλά είχε δημιουργηθεί ένα κλίμα και ο καθένας είχε τις προσωπικές του πρωτοβουλίες, συμφέροντα», πρόσθεσε ο κ. Παπανδρέου, τονίζοντας πως θα έπρεπε να είχε επιμείνει στο δημοψήφισμα μετά από τις Κάννες τις οποίες, όπως είπε, δεν μπορούσε να αντιμετωπίσει μόνος του.
Κατηγόρησε, εξάλλου, τον πρώην διοικητή της Τραπέζης της Ελλάδος, Γιώργο Προβόπουλο πως το 2009 του είχε πει απλώς ότι «το έλλειμμα μπορεί να γίνει διψήφιο», ενώ επανάλαβε πως ανατράπηκε από τον Βαγγέλη Βενιζέλο.
Πηγή. http://www.koutipandoras.gr/article/131462/oanikitos-giorgos-anakoinosa-mnimonio-apo-kastelorizo-gia-na-anadeixo-nisi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου