31/1/15

ΑΚΕ ΠΑΣΕ ΟΤΕ. Δελτίο Τύπου ....

Αθήνα 29/1/2015
Συνάδελφοι,
μας προκαλεί έκπληξη, η πρωτοφανής συμπεριφορά νεοφερμένου επιθεωρητή καταστημάτων, που είτε αγνοώντας τις Βασικές Εγκυκλίους για τις άδειες του προσωπικού, είτε ακολουθώντας ατομική στάση πρόκλησης, αισθανόμενος ότι τα ..............

καταστήματα είναι ιδιοκτησία του και οι υπάλληλοι το υπηρετικό του προσωπικό, εκβιάζει τους εργαζόμενους να δηλώσουν κανονικές άδειες όποτε ο ίδιος επιθυμεί! Αυτά μάλιστα τα δυσάρεστα και τραγελαφικά, ενόψει της επερχόμενης αξιολόγησης και ο νοών νοείτω! Το ωραίο είναι ότι μ' αυτόν τον τρόπο νομίζει ότι θα τρομοκρατήσει τους εργαζόμενους στα ΤΕΚ! Κούνια που τον κούναγε! Είναι ώρα, ο σύλλογός μας, σε συνεννόηση με τις παρατάξεις, να παρέμβει.
Όσον αφορά την υπογραφή της νέας ΣΣΕ, που η παράταξη μας στήριξε, τα πράγματα είναι σαφή. Για μια ακόμη φορά σταθήκαμε απέναντι στις σειρήνες του λαϊκισμού και πήραμε το δύσκολο και ανηφορικό δρόμο της συνέπειας και της υπευθυνότητας, θέτοντας τέλος στην ανασφάλεια των συναδέλφων και αποδεχόμενοι μια σύμβαση που σε μεγάλο βαθμό αντιμετωπίζει το θέμα της ένταξης των συναδέλφων OTEPLUS στον ΟΤΕ. Με την υπογραφή όμως μιας σύμβασης, δεν σημαίνει ότι αίρονται τα προβλήματα καθώς και οι διεκδικήσεις μας. Είμαστε περήφανοι που δεν αποχωρήσαμε σαν άβουλοι, δειλοί και μοιραίοι, κρυπτόμενοι από τις ευθύνες μας.
Να τονίσουμε εδώ την κωμικοτραγική στάση της ΠΑΣΚΕ-ΠΑΣΕ, που στην πρώτη συνεδρίαση του Δ/Σ της ΟΜΕ σιώπησε και στη δεύτερη αποχώρησε από την ψηφοφορία, χωρίς να πάρει θέση. Αυτοί που στα πλαίσια της συλλογής ψήφων, έταζαν στους πάντες τα πάντα και διαβεβαίωναν τους συναδέλφους των CALL-CENTERS, ότι το θέμα τους έχει τακτοποιηθεί.
Συνάδελφοι, η αδικία για τους εργαζόμενους OTEplus στα τηλεφωνικά κέντρα είναι μεγάλη και δεν μπορούμε να την παραβλέψουμε. Τίποτε δεν τελειώνει με την υπογραφή της ΣΣΕ! Σεβόμαστε την υπογραφή μας, αλλά συνεχίζουμε τον αγώνα μας.

Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ Α.Κ.Ε. ΠΑΣΕ-ΟΤΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου