26/1/14

Η Αντίδραση Να Εκδηλώνετε Στη Ψηφοφορία Μέσα Στη Βουλή Κύριε Λαμπρόπουλε

Ληστρικό χαρακτήρισε τον νόμο για την υπεράξια των ακινήτων ο Βουλευτής Μεσσηνίας της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Λαμπρόπουλος. Η γνώμη μου είναι, η ..........
αντίθεση αυτή να εκδηλώνετε και στη Βουλή με καταψήφιση παρομοίων αντιλαϊκών νομοσχεδίων. Θα σκεφτεί κάποιος ότι και αυτό είναι μια πίεση για διόρθωση τυχών αδικιών αλλά η καθημερινοτητα μας έχει διδάξει ότι, πολλοί βουλευτές της συμπολίτευσης, το παιζουν αντιστασιακοί στα ΜΜΕ και συγκαταβατικοί σε όλα στην Βουλή. Εύχομαι και ελπίζω να κάνω λάθος για κατά τα άλλα συμπαθή, Μεσσήνιο Βουλευτή.
Πάντως η Κυβέρνηση για μια φορά ακόμα δείχνει την ανικανότητα της, για παράδειγμα κάποιος έχει κάποιο ακίνητο τα οποίο αυτή τη χρονική στιγμή δεν του προσφέρει κανενα εισόδημα αντίθετα του απορροφά, και θέλει να το πουλήσει  για να αντεπεξέλθει στις δυσκολίες των καιρών ή να αποπληρώσει κάποιες υποχρεώσεις, ακόμα και στο Κράτος, αν ψηφιστεί κάτι τετοιο, φρενάρει αυτή την επιθυμία με αποτέλεσμα, σε πολλές περιπτώσεις να ζημιώνεται και το ίδιο το κρατος.
Διαβάστε σχετικό δημοσίευμα στη Εφημερίδα Ελευθερία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου