31/1/14

ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας Δελτίο Τύπου


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΘΕΜΑ: «Απαράδεκτη επίθεση στο κοινωνικό ιατρείο Καλαμάτας».

Η Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας καταδικάζει την απαράδεκτη και βάρβαρη επίθεση στο κοινωνικό ιατρείο. Η επίθεση δεν είναι ....................
τυχαία, έγινε για να χτυπήσει μια μορφή κοινωνικής οργάνωσης η οποία εν μέσω κρίσης προσφέρει τις υπηρεσίες της σε εκατοντάδες συμπολίτες μας, εκεί όπου το κράτος έχει απολέσει το κοινωνικό του πρόσωπο και απουσιάζει από παντού. Οι ζημιές που προκλήθηκαν είναι μεγάλες, παρά ταύτα το ιατρείο λειτούργησε κανονικά τις επόμενες ώρες.
Η επίθεση αυτή κάνει ακόμη πιο ισχυρή την θέληση των εθελοντών να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στους ανέργους και ανασφάλιστους πολίτες για Δημόσια Υγεία σε όλους. Είμαστε αλληλέγγυοι με όλες τις δυνάμεις μας στο κοινωνικό ιατρείο και σε όποια μορφή αυτό-οργάνωσης της κοινωνίας δημιουργεί τις προϋποθέσεις σκληρής απάντησης σε αυτούς που απεργάζονται σχέδια καταστροφής της κοινωνίας.
Καλούμε όλους τους πολίτες να σταθούν δίπλα στο κοινωνικό ιατρείο και με την προσωπική τους συμβολή να βοηθήσουν στην παραπέρα ανάπτυξη της ανθρωπιστικής αυτής προσπάθειας.


Το Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου