7/8/12

Τελευταία Νέα Για Την Υγεία Της 15Χρονης Μυρτώ

Χθες το βράδυ επισκέφθηκε στο Νοσοκομείο κοινός φίλος την Μητέρα της Μυρτώ.  Αρχικά οι Γιατροί είχαν δώσει προθεσμία πέντε ημερών, μετά έδωσαν άλλες πέντε μέρες για να μπορούν να πουν ότι ξεπέρασε τον κίνδυνο, αφού όμως περάσαν και οι επόμενες πέντε μέρες, πλέον δεν είναι σε θέση να δώσουν, λόγω της κρίσιμης κατάστασης, αλλά χρονικά περιθώρια. Κάνουν ότι είναι δυνατόν, αλλά .....................
ή πραγματικότητα είναι πλέον, πως η ζωή της κρέμεται ακόμα και σε μια κλωστή. Ας κάνουμε μια προσευχή προς την Παναγία που εορτάζει σε λίγες μέρες, να δώσει δύναμη στην Μυρτώ να ξεπεράσει αρχικά τον κίνδυνο και μετά ο Θεός είναι μεγάλος. Για όσους δεν γνωρίζουν με την μητέρα είμαστε συνάδελφοι, φίλοι και έχουμε δουλέψει αρκετά χρόνια στην ίδια υπηρεσία.

2 σχόλια:

  1. Η ΜΥΡΤΩ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ.ΑΝΑΨΤΕ ΕΝΑ ΚΕΡΑΚΙ,ΟΣΟΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ,Ο ΘΕΟΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΑ ΤΗ ΜΥΡΤΩ.ΜΥΡΤΩ ΘΑ ΑΝΑΨΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΝΑ ΚΕΡΑΚΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ.ΕΙΧΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΕΝΑ ΓΛΥΚΗΤΑΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟ ΠΡΙΝ 8-9 ΧΡΟΝΙΑ,ΜΥΡΤΩ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ,ΕΥΕΛΠΙΣΤΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΜΥΡΤΩ,ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΠΑΛΙ ΘΑ ΑΝΑΨΩ ΚΕΡΑΚΙ,Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γλυκεια Μυρτουλα,Η Παναγια που τοσο πολυ πονεσε και αυτη κατω απο το Σταυρο,και με τις πρεσβειες του οσιου Πατρος Παϊσιου του Αγιορειτου,που τοσο πολυ αγαπησε τους ανθρωπους και προσευχηθηκε γιαυτους,θα σε φερουν πισω υγειη.Κουραγιο γλυκεια μου.Θα νικησεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή