22/8/12

Τελευταία Νέα Για Την Υγεία Της 15Χρονης Μυρτώ !

Μικρή βελτίωσε παρουσίασε η κατάσταση της υγείας της Μυρτώ, παρόλα αυτά παραμένει σε κρίσιμη φάση στην εντατική του Αττικού. Ίσως η Παναγία έβαλε το χέρι της. Η Μυρτώ είναι ένα νέο παιδί με θέληση για ζωή και ευχόμαστε όλοι να τα καταφέρει. Περισσότερες λεπτομέρειες δεν μπορώ να σας πω , γιατί είναι επιθυμία της μητέρας της.

5 σχόλια:

  1. Χάρηκα πάρα πολύ με τα νέα. Ελπίζω η υγεία της μικρούλας να αποκατασταθεί πλήρως, και ειλικρινά προσεύχομαι, (όπως και όλοι όσοι γνωρίζω) μέσα από την καρδιά μου γιαυτό. Παρακαλώ να μεταφέρεται τη συμπαράστασή μου στην οικογένεια του παιδιού και το σεβασμό μου τόσο στη μικρή Μυρτώ για την αντίστασή της όσο και στον αγώνα των γονέων για την αποκάλυψη της αλήθειας.
    Μια μητέρα από την Εύβοια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. να βγαζετε νεα για την υγεια της προς τα εξω. η οποια βελτιωση ειναι ενα ακομα χτυπημα προς τα υπανθρωπα ζωα που βιαιοπραγουν εναντιον των ελληνων. πρεπει οι υπολοιποι ελληνες να ακουνε οτι δεν τους περναει. ευχομαι γρηγορη αναρρωση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μυρτουλα η παναγια μαζι σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. στελνουμε ολοι τις καλυτερες ευχες μας στη μικρουλα και στη μαμα της που δε μπορω να φανταστω τι γολγοθα περναει καθημερινα! παρακαλω θερμα να μας ενημερωνετε συχνα για την κατασταση της υγειας της, τη νιωθουμε πλεον δικο μας ανθρωπο και θελουμε να μαθαινουμε πως πηγαινει! μακαρι ο Θεος να βαλει το χερι του και να γινει καλα!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. μυρτουλα σε αγαπαμε.ολα ψυχη μου θα πανε καλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή