1/2/12

Σαμαράς Πούτιν Και Τα Παπαγαλάκια !

Το παρακάτω αναφέρετε σε δημοσίευμα του Best Tv Καλαμάτας. και δεν έχουμε κανένα λόγο να αμφιβάλουμε για την επίσκεψη του πρόεδρου της Νέας Δημοκρατίας εκεί,  εκείνο που δεν  μάθαμε ποτέ όμως  είναι τι ακριβώς συζητήθηκε στη συνάντηση. Τα παπαγαλάκια μας είπαν για δάνειο από την Ρωσία και πολλά άλλα, εκείνο όμως που δεν μας είπαν είναι πως οι Ρώσοι δεν είναι και τόσο αφελείς να δώσουν τα χρήματα τους σε  πολιτικούς που δεν είναι ικανoί να εφαρμόσουν έστω και αυτά που οι ίδιοι συμφωνούν.
Στη Νέα Δημοκρατία ίσως δεν έχουν καταλάβει πως με το να διαδίδονται τέτοιες πληροφορίες μόνο κακό κάνουν , καταρχήν στη χώρα και κατά δεύτερον και στους ίδιους .
Το ποιο τίμιο θα ήταν να βγει ο ίδιος ο Κύριος Σαμαράς ή ο εκπρόσωπος του κόμματος,  να μας πει εάν είναι αλήθεια αυτά που πλανώνται στην ατμόσφαιρα σχετικά με την επίσκεψη εκεί κα τέλος πάντων κάποια στιγμή θα πρέπει να ακούμε συγκεκριμένα πράγματα από παρόμοιες συναντήσεις και όχι γενικότητες , όπως συνήθως γίνετε. Από την στιγμή που αυτό δεν συμβαίνει γατί να μην σκεφτούμε πως υπάρχουν και σκοπιμότητες σε αυτά που τα παπαγαλάκια διαδίδουν..

Αναφορα Best Καλαματας
Σε πείσμα όσων επιδόθηκαν τα τελευταία 24ωρα σε έναν λυσσαλέο πόλεμο – κυρίως μέσω Twitter και αναρτήσεων σε ιστοσελίδες- προσπαθώντας να καλλιεργήσουν το κλίμα ότι η συνάντηση Σαμαρά - Πούτιν στο Κρεμλίνο δεν έγινε ποτέ, η φωτογραφία από τις κατ' ιδίαν συνομιλίες των δύο ανδρών αποκαθιστά την πλήρη αλήθεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου