25/2/12

Ενημέρωση Από Τα ΜΜΕ , Η Μεγάλη Απάτη ;


Φίλοι μου εδώ και μια εβδομάδα περίπου οι αγαπητοί μας δημοσιογράφοι ασχολούνται με το όνομα του ή της Βουλευτού που έβγαλε στο εξωτερικό ένα εκατομμύριο ευρώ, νοιάζονται δήθεν, οι υποκριτές,  για να μην στιγματίζεται το όνομα και των υπολοίπων όπως λένε.
Τους ακούω και αηδιάζω, ο πραγματικός λόγος που το κάνουν αυτό, είναι γιατί το θέμα πουλά στην εποχή μας και όχι γιατί τους έπιασε ο πόνος,  για την υπόληψη των υπολοίπων 299. Μας έχουν τώρα μια εβδομάδα στο μπλά μπλά ενώ.........
γνωρίζουν πολύ καλά ποιος είναι. Αγαπητοί μου κλείστε τις τηλεοράσεις γιατί αυτοί εκπροσωπούν σκοτεινά συμφέροντα με μόνο σκοπό το κέρδος και όχι την ενημέρωση των πολιτών. Η δημοσιογραφική ζωή της χώρας έχει πιάσει πάτο και περισσότερο εκείνων των δημοσιογράφων που εργάζονται σε μεγάλα  συγκροτήματα.  Φυσικά το ίδιο συμβαίνει και στον έντυπο τύπο και στο ραδιόφωνο, γιατί είναι οι ίδιοι άνθρωποι, αλλά δεν θα πρέπει  όμως να διαμαρτύρονται για την κάθετη πτώση των πωλήσεων τους και να θέλουν να φιμώσουν τα Blog,s γιατί έτσι νομίζουν οι αφελείς πως θα ανεβάσουν τις κυκλοφορίες τους.
Έχουν ξεπέσει τόσο χαμηλά που ο κόσμος για να ενημερωθεί  , αναγκάζετε να βλέπει εκπομπές τύπου , Ράδιο Αρβύλα ή ΑΛ Τσαντίρι, γατί είναι οι μόνες που παρουσιάζουν θέματα που τα ειδησιογραφικά επιτελεία τα αποσιωπούν και δεν θα ήταν τόσο μεγάλο το κακό εάν αυτό δεν το έκαναν  εσκεμμένα όπως η πείρα μας έχει διδάξει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου