27/2/12

Μετά Τον Αντώνη Σαμαρά Και Ο Οδυσσέας Βουδούρης.


Περί συνεργασιών συνέχεια, τώρα από το Οδυσσέα Βουδούρη.
Όχι συνεργασία με την Ν.Δ είπε ο Οδυσσέας Βουδούρης και καλά ο Σαμαράς που έχει και ένα ποσοστό γύρω στο 25-30% σύμφωνα στις δημοσκοπήσεις, με 12% το ΠΑΣΟΚ με ποιους θα συνεργαστεί αγαπητέ Οδυσσέα ;. Καλό θα είναι να μην λέμε κάτι για να το λέμε, αλλά να το τεκμηριώνουμε και με επιχειρήματα.
Καλό θα είναι να κοιτάξετε και το μέλλον του ΠΑΣΟΚ, την χώρα την διαλύσατε με την ανικανότητα σας , τουλάχιστον κοιτάξτε από δω και πέρα μήπως  σώσετε κάτι και αφήστε τις δηλώσεις εντυπωσιασμού,  αυτές τις τακτικές , έχουν ξεφτίσει πλέον !!!!!!!!
ΟΙ δηλώσεις του Οδυσσέα Βουδουρη στη συνέχεια...............
Με γραπτή δήλωσή του ο βουλευτής Οδυσσέας Βουδούρης εκφράζει την αντίθεσή του σε ενδεχόμενη μετεκλογική συνεργασία ΠΑΣΟΚ και Νέας Δημοκρατίας. Αναλυτικά ο βουλευτής αναφέρει:
«Η δήλωση του Ανδρέα Λοβέρδου για τη μετεκλογική συνεργασία του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ φωτίζει τις μαζικές διαγραφές στις οποίες προχώρησαν οι ηγεσίες των δυο κομμάτων. Ο κ. Λοβέρδος προτείνει ανοιχτά αυτό που πολλά στελέχη υποστηρίζουν στις κατ’ ιδίαν συζητήσεις, δηλαδή τη συνέχιση της κυβέρνησης Παπαδήμου και μετεκλογικά. Δεν είναι μυστικό εξάλλου ότι στο ΠΑΣΟΚ, αυτοί που αντιτίθενται στην "επιστροφή" των διαγραμμένων είναι ακριβώς αυτοί που επιθυμούν την συνεργασία ΠΑΣΟΚ-ΝΔ. Οι διαγραφές δημιουργούν από τώρα τις συνθήκες και το συσχετισμό δυνάμεων για να αποδεχτεί το κόμμα αυτή την επιλογή.
Για τα μάτια των ψηφοφόρων της και για να ενισχύσει την εικόνα της ως "εν δυνάμει νικητή", η ΝΔ απορρίπτει δημοσίως αυτή την εκδοχή. Ενώ οι βουλευτές της υποστηρίζουν το αντίθετο στις καθημερινές τους συζητήσεις…
Οσο με αφορά, οφείλω να δηλώσω ότι η άρνησή μου να ψηφίσω το δεύτερο Μνημόνιο είχε ως βασική αιτία, πέρα από τα απαράδεκτα σημεία του περιεχομένου του, τη διαπίστωση ότι το συγκεκριμένο "πείραμα" συγκυβέρνησης απέτυχε. Θεωρώ δεδομένο ότι η προοπτική επανάληψης αυτής της αποτυχίας θα είναι επιζήμια για τη χώρα μας και διαλυτική για το ΠΑΣΟΚ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου