27/2/12

Συνεχίζουν Και Τον Μάρτιο Οι Δικηγόροι !

Θα απέχουν από τα καθήκοντά τους οι δικηγόροι της Καλαμάτας την ερχόμενη Πέμπτη και την Παρασκευή, διαμαρτυρόμενοι για τις διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις που αφορούν τους δικηγόρους και περιλαμβάνονται στο νέο μνημόνιο και στο υπό ψήφιση πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης. Ουσιαστικά οι δικηγόροι συνεχίζουν..........
και τις 2 πρώτες μέρες του Μαρτίου την αποχή που είχαν κηρύξει από τα μέσα Φεβρουαρίου και η οποία θα έληγε στο τέλος του μήνα.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Καλαμάτας αποφάσισε ομόφωνα τη νέα, διήμερη αποχή, στο πλαίσιο της οποίας θα πραγματοποιηθεί συμβολική κατάληψη του Δικαστικού Μεγάρου Καλαμάτας την Παρασκευή 2 Μαρτίου από τις 8 μέχρι τις 11 το πρωί. Επίσης, αποφασίστηκε η συμμετοχή του Δικηγορικού Συλλόγου στο αυριανό πανεπιστημονικό συλλαλητήριο στο Σύνταγμα, το οποίο συνδιοργανώνει η Ολομέλεια των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος με τη ΓΣΕΕ, την ΑΔΕΔΥ, το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος και τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών. Το συλλαλητήριο θα γίνει αύριο Τετάρτη στις 6 το απόγευμα στην πλατεία Συντάγματος και θα κλείσει με συναυλία του Μανώλη Μητσιά.
Η μετακίνηση στην Αθήνα θα γίνει με λεωφορείο που θα ξεκινήσει την Τετάρτη στις 12 το μεσημέρι από το Δικαστικό Μέγαρο Καλαμάτας.

http://www.eleftheriaonline.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου