2/4/15

ΠΑΣΟΚ Μεσσηνίας. Απάντηση Στην Απάντηση ΣΥΡΙΖΑ

Με περισσή αλαζονεία απαντά η Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας στις απόψεις που εκφράστηκαν σε συνέντευξη τύπου του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Μεσσηνίας. Μας εγκαλούν για συνεργασία με τη ..................
  Δεξιά αυτοί που « πριν αλέκτωρ λαλήσει …» συνεργάζονται με το πιο γραφικό και ακραίο τμήμα της δεξιάς, που ψήφισαν το πρώτο.. αριστερό πρόεδρο, τον Προκόπη Παυλόπουλο, δίνοντας συγχωροχάρτι στη χειρότερη κυβέρνηση της μεταπολίτευσης, του Καραμανλή.
Το ΠΑ.ΣΟ.Κ.  με υπευθυνότητα, με αλήθεια κράτησε τη χώρα όρθια, με μεγάλο κόστος  για τους πολίτες και  με δυσβάστακτο πολιτικό κόστος, για το ίδιο, αποδεικνύοντας όμως πως πρώτη προτεραιότητα του ήταν η χώρα και όχι το κόμμα.
Με τη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ επέστρεψαν η αβεβαιότητα, η ανασφάλεια, ο λαϊκισμός και τα περίτεχνα επικοινωνιακά τερτίπια με αποκορύφωμα αφενός την αλλαγή στάσης στις παρελάσεις – τα προηγούμενα χρόνια  κυνηγούσατε τον προσφάτως υπ. Βουλευτή σας Βουδούρη ενώ φέτος στους επισήμους, με γραβάτα και νταούλια.  Αφετέρου τη βάφτιση της Τρόικα σε θεσμούς και του Μνημονίου σε πρόγραμμα – γέφυρα. Αυτή ήταν η σκληρή διαπραγμάτευση και η νεα σελίδα, το Φεβρουάριο να ανακοινώνεται πως δε θέλετε τη δόση των 7,2 δις και το Μάρτιο να παρακαλάτε.. για ένα μέρος απο τα 11δις του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας, που ενώ ήταν εξασφαλισμένα τα χάσατε και αυτά.
Αλήθεια αυτά τα νταούλια εννοούσατε, προεκλογικά πως θα χτυπάτε στους δανειστές και θα χορεύουν;
Αλήθεια μπορείτε να μας αποστείλετε το ΦΕΚ του νόμου, που προεκλογικά δεσμευτήκατε, για τις 26/1 , που κατήργησε όλους τους μνημονιακούς νόμους και μηδένισε το χρέος
Αλήθεια θεωρείται ακόμη  «μερκελιστές» αυτούς που συναντούν την Μέρκελ;
Αλήθεια επιμένετε να αποκαλείται τον Ολάντ, «Ολανδρέου» και τον Ιταλό πρωθυπουργό «δεξιοσοσιαλιστή» ενώ παράλληλα τους «εκλιπαρείτε».
Αλήθεια θα συνεχίσετε να μην αποδίδετε τα χρήματα που χρωστά το δημόσιο σε ιδιώτες, να παρακρατείτε τις επιδοτήσεις, τα αποθεματικά προκειμένου να πληρώσετε τα χρέη που δεν αναγνωρίζατε.
Κρατείστε λίγο την αμετροέπεια σας και την αλαζονεία σας, μην φουσκώνετε σαν «γαλοπούλες» γιατί η ώρα της θυσίας πλησιάζει.
Όσες για τις πρακτικές του παρελθόντος που μας εγκαλείται σας θυμίζουμε πως τους εμπνευστές τους, τους  έχετε στεγάσει πολιτικά στο κόμμα σας.
Ευχόμαστε να πάνε τα πράγματα καλά για την πατρίδα και σας αφιερώνουμε τους στίχους του μεγάλου μας ποιητή Γ. Ρίτσου:

«….Αδέρφια μου όλα τα χρώματα έχουν το φως πατρίδα τους …»

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου