2/4/15

Από Την Ημερίδα. Διαχείριση Και Αξιοποίηση Πλεονάσματος Τροφίμων

Με επιτυχία διεξήχθη η Ημερίδα «Διαχείριση και αξιοποίηση πλεονάσματος τροφίμων & γευμάτων προς όφελος ευπαθών κοινωνικών ομάδων»  που διοργανώθηκε  από τη ΜΚΟ ΚΛΙΜΑΚΑ, στο πλαίσιο του υποέργου «Ενημέρωση-Ευαισθητοποίηση για την .................
αξιοποίηση του πλεονάσματος τροφίμων των κοινωνικών παρόχων και των κοινωνικών φορέων που απευθύνονται και αναπτύσσουν δράσεις προς τις ομάδες – στόχο του έργου».

Η Ημερίδα έλαβε χώρα στην Αθήνα, την Τρίτη 31 Μαρτίου 2015 στο Impact Hub Athens.
Ιδιαίτερα επισημαίνεται η ενεργή παρουσία πλήθους προσκεκλημένων - κοινωνικοί φορείς, δομές, οργανώσεις και εκπρόσωποι φορέων τοπικής αυτοδιοίκησης α' και β' βαθμού.
Η Ημερίδα πραγματοποιήθηκε με τις πολύ ενδιαφέρουσες ομιλίες των παρακάτω εισηγητών:
Όλγα Θεοδωρικάκου, Υπεύθυνη Έργων & Στρατηγικής, Εκπρόσωπος ΜΚΟ ΚΛΙΜΑΚΑ - Παρουσίαση της Δράσης του Προγράμματος «Διαχείριση Πλεονάσματος Τροφίμων και Γευμάτων Προς Όφελος Ευπαθών Κοινωνικών Ομάδων»,
Εμμανουήλ Νικολαΐδης, Διαχειριστής «PREMIUM CONSULTING, Ε.ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ- Μ.ΜΑΝΙΑΤΗ ΟΕ»- «Παρουσίαση Μελέτης και Λειτουργικού
Μοντέλου Ανάπτυξης»
Μαρία Γκοτσοπούλου, Κοινωνική Λειτουργός, Δ/νση Κοινωνικής Πολιτικής Δήμου Αγίας Βαρβάρας- «Πρωτοβουλίες και Δράσεις Κοινωνικής Αλληλεγγύης για την Υποστήριξη των Πολιτών που βρίσκονται σε Ένδεια»
Κουκουλέτσου Γιολάντα, Νομικός Σύμβουλος- «Διερεύνηση Θεσμικού Πλαισίου Λειτουργίας της Προτεινόμενης Παρέμβασης για την Αξιοποίηση του Πλεονάσματος Τροφίμων και Βασικές Αρχές που Πρέπει να Τηρούνται κατά την Σύναξη των Ιδιωτικών Συμφωνητικών και των Αποφάσεων»
Τυμπής Δημήτριος, Καθηγητής Εφαρμογών, Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων, ΤΕΙ Αθήνας- «Πρακτικές Προσεγγίσεις Αξιοποίησης Πλεονάσματος Τροφίμων»

Γραφείο Τύπου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου