3/4/15

ΑΚΕ ΠΑΣΕ ΟΤΕ. Εδώ Ο Κόσμος Καίγεται ....

 Αθήνα 2/4/2015
Συνάδελφοι,
μια νέα μέρα ξημερώνει για την Επιχείρηση! Την ώρα που οι υπάλληλοι του Ομίλου, μέσα σε συνθήκες αφόρητης πίεσης και με ψαλιδισμένους μισθούς, υπερβαίνουν εαυτούς και ξεπερνάνε στόχους, που κανείς δεν θα φανταζόταν σε συνθήκες ύφεσης και οικονομικής κρίσης, έρχεται η Διεύθυνση Εταιρικών και  Επιχειρησιακών Πελατών και ............................
διοργανώνει ημερίδα αναψυχής σε γνωστό ξενοδοχειακό συγκρότημα της Αττικής, (με διαμονή των συναδέλφων και από Αττική!!!), ούτως ώστε να γλυκάνει το χάπι στους  πωλητές, που δεν δικαιούνται ούτε ν' αρρωστήσουν, για να μοιράζεστε όλοι εσείς, κύριοι της Διοίκησης, τα παχυλά σας πριμ. Μάλιστα καλούνται οι συνάδελφοι να είναι εφοδιασμένοι και με αθλητική  περιβολή,  για ν' ακολουθήσουν  ανέμελες δραστηριότητες αποφόρτισης από τη δύσκολη καθημερινότητά τους, για την οποία φέρετε μεγάλη ευθύνη.
Επιτέλους συγκρατηθείτε! Επιτέλους λίγο μέτρο! Αλήθεια, τι σας εμποδίζει τα λεφτά που σκορπάτε σε κοσμοπολίτικα ξενοδοχεία για δημόσιες σχέσεις, να τα μοιράσετε σαν επιβράβευση στους πωλητές, που στην κυριολεξία συντελούν στη σημαντική κερδοφορία του ΟΤΕ, υπό τη δαμόκλειο σπάθη της απόλυσης και έναντι πινακίου φακής; Καταλύετε ωράρια, καταργείτε επίσημες  αργίες στα call-centers κι έχετε και το θράσος να οργανώνετε εκδηλώσεις «δημοσίων σχέσεων», σπαταλώντας χρηματικά ποσά που στερούνται οι εργαζόμενοι και οι οικογένειές τους;
Κυρίες και κύριοι της Διοίκησης, η ΑΚΕ-ΠΑΣΕ δεν είναι το Ενωτικό (ΠΑΣΚΕ), που αποδεχόταν τους στόχους της συγκεκριμένης Διεύθυνσης. Όπως δεν κρυφτήκαμε και πήραμε υπεύθυνη  και ρεαλιστική θέση στήριξης της  ΣΣΕ, την ώρα που οι συναινούντες στους στόχους απείχαν από τις ψηφοφορίες, έτσι και τώρα σας προειδοποιούμε, ότι πάει πολύ η πρόκληση! Σεβαστείτε την Εργατική Νομοθεσία και τους χαμηλά αμειβόμενους συναδέλφους! Βρείτε άλλους τρόπους να εκφράσετε την Ομιλική κουλτούρα.
Υπάρχει και φιλότιμο!  Τα πράγματα είναι απλά. Σταθείτε επιτέλους στο ύψος των περιστάσεων! Μην προκαλείτε τους εργαζόμενους, που στηρίζουν ψυχή τε και σώματι την Επιχείρηση!

               Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                     ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Βασίλης Κωστάρας                                Δημήτρης Καραγιάννης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου