21/2/13

Οι Κότες Επιστρέφουν Στο Κοτέτσι !

Επιστρέφουν στο κόμμα που ψήφισε αυτά που εκείνοι είχαν αρνηθεί να ψηφίσουν. 
Χάθηκε κάθε ίχνος αξιοπρέπειας, ντροπή τους.
Επιστολή προς τον Πρόεδρο της Βουλής Βαγγέλη Μεϊμαράκη με την οποία θα ζητεί την επανένταξη στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ των βουλευτών ...............
Κ. Σκανδαλίδη, Γ. Κουτσούκου, Μιχ.Κασσή και Αντζελας Γκερέκου πρόκειται να αποστείλει αύριο ο πρόεδρος του Κινήματος Ευάγγελος Βενιζέλος.

Σε σχετική της δήλωση η κ. Γκερέκου αναφέρει: «Αποδέχομαι την πρόσκληση του Προέδρου για την επανένταξή μου στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ», προσθέτοντας: «Εχω εξάλλου δηλώσει ότι δεν έφυγα ποτέ από το Κίνημα».
Η κ. Γκερέκου ανέφερε ότι μέσα από τη συμμετοχή της επιθυμεί να συμβάλει στο διάλογο «για την ανασυγκρότηση του ευρύτερου χώρου που απλώνεται από το μεταρρυθμιστικό κέντρο έως την ανανεωτική, προοδευτική Αριστερά», έναν διάλογο που, όπως τονίζει, «πρέπει να διεξαχθεί απ' όλους τους ενδιαφερόμενους μέσα από διαφανείς και δημοκρατικές διαδικασίες, χωρίς αστερίσκους και προκαταλήψεις».
Ολοκληρώνοντας τη δήλωσή της, υπογραμμίζει ότι «αφετηρία γι' αυτή την επίπονη όσο και αναγκαία διαδρομή μπορεί και πρέπει να αποτελέσει το επικείμενο Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ».
Πηγή. Έθνος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου