18/2/13

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Σαμαράς Έχει Ήδη Δεσμευτεί Για Μείωση Του Κατώτατου Μισθού

Σκληρή κριτική κατά του Αντώνη Σαμαρά, με αφορμή τη δέσμευσή του ότι ο κατώτατος μισθός δεν θα μειωθεί, ασκεί ο ΣΥΡΙΖΑ, κατηγορώντας τον πρωθυπουργό πως «προσπαθεί ανεπιτυχώς να διαψεύσει ότι ..........
έχει ήδη δεσμευτεί και υπογράψει την περαιτέρω μείωση του κατώτατου μισθού».
«Αφού μας ενημερώνει πως η διαπραγμάτευση έχει συντελεσθεί, κατηγορεί τον ελληνικό λαό για τις αστοχίες του προγράμματος, τη νέα υστέρηση εσόδων, αλλά και όσους αντιστέκονται στο ξεπούλημα δημόσιας περιουσίας» συνεχίζει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.
Υπενθυμίζεται ότι, στο πλαίσιο της συνέντευξης που παραχώρησε ο κ. Σαμαράς στην εφημερίδα Real news, δήλωσε ότι δεσμεύεται ότι δεν θα μειωθεί ο κατώτατος μισθός..
Επιπλέον, ο ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί τον πρωθυπουργό πως «δεν χάνει ακόμα την ευκαιρία να προαναγγείλει το χτύπημα του δικαιώματος των απεργιών», σημειώνοντας μάλιστα ότι ο κ. Σαμαράς «γύρισε για άλλη μια φορά την πλάτη του στον αγροτικό κόσμο».
«Είναι δυστύχημα για την Ευρώπη σε μια τόσο δύσκολη στιγμή να υπάρχει στην Ελλάδα μια κυβέρνηση τόσο προσηλωμένη στη στρατηγική της κυρίας Μέρκελ» καταλήγει η ανακοίνωση της Κουμουνδούρου.

Πηγή Πρώτο Θέμα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου