18/1/13

Πέντε Συνταγές Για Ποιο Νόστιμες Και Ζουμερές Χοιρινές Μπριζόλες


1. Χοιρινές Μπριζόλες Με Μουστάρδα Και Μέλι
Τι θα χρειαστείς
4 μπριζόλες
1 ποτήρι νερό
1 κουταλιά της σούπας μουστάρδα
1 κουταλιά του γλυκού  μέλι
1 κύβο λαχανικών
1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
Αλάτι, πιπέρι, ρίγανη
1/2 κρεμμύδι
Τι να κάνεις
Μέσα σε ένα κατσαρολάκι βράζεις το νερό με τη μουστάρδα, το λάδι και το μέλι, τον κύβο και λίγο αλάτι. Σε ένα ταψί τοποθετείς τις μπριζόλες και τις πατάτες και στη συνέχεια ρίχνεις τη μισή σάλτσα που δημιούργησες στο ταψί. 
Βάζεις όσο αλάτι, πιπέρι και ρίγανη θέλεις και ψιλοκόβεις το κρεμμύδι πάνω στο ταψί.
Ψήνεις στους 200 βαθμούς για 45 λεπτά και κάθε 15 λεπτά προσθέτεις από τη σάλτσα στις πατάτες και στις μπριζόλες.
Tip: Αντί για πατάτες μπορείς να βάλεις και ρύζι, που με τη σάλτσα που έχει περισσέψει στο ταψί γίνεται πεντανόστιμο.

Για της υπόλοιπες τεσσερις χτυπήστε Εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου