30/1/13

29 Ιουνίου 2010 Παρέλαβε Το CD Ο Παπακωνσταντίνου.


Στις 29 Ιουνίου του 2010 παρελήφθη το CD, από την Ελληνική Πρεσβεία, συμφωνα με την κατάθεση στη προανακριτική του Πρέσβη της Ελλάδος στη Γαλλία, δηλαδή σχεδόν εννιά μήνες μετά την ανάληψη της Πρωθυπουργίας,  6 Οκτωβρίου 2009 από τον Γεώργιο Παπανδρέου. Στις 17 Ιουνίου 2011 αναλαμβάνει υπουργός Οικονομικών ο ...........
Ευάγγελος Βενιζέλος,  ένα χρόνο μετά την παράδοση του CD. Το σκάνδαλο με τα ονόματα της λίστας βγαίνει στη δημοσιότητα περίπου τέλος του 2012. 
Επομένως δώδεκα μήνες στο χέρια Παπακωνσταντίνου και έντεκα περίπου μήνες στα χέρια Βενιζέλου, μέχρι το διάστημα που πραγματοποιήθηκαν οι πρώτες εκλογές του Μαΐου του 2012. Ο Ευάγγελος Βενιζέλος, αξίζει να σημειωθεί πως παρέμεινε Υπουργός Οικονομικών και επί Κυβερνήσεως με Πρωθυπουργό Παπαδήμο. Πολλοί θα σκεφθούν πως  ευθύνη φέρει και ο σημερινός Υπουργός Οικονομικών Κύριος Στουρνάρας, γιατι από 26 Ιουνίου 2012 που ανέλαβε, υπάρχει αρκετό χρονικό διάστημα μέχρι να γίνει γνωστό το θέμα. Σημασία όμως έχει ότι, από την στιγμή που μέχρι σήμερα το Ελληνικό Δημόσιο δεν έχει ωφεληθεί ούτε ένα ευρώ από την λίστα,αντίθετα από τα υπόλοιπα κράτη της Ευρώπης, γιατί να είναι υπόλογος μόνο ο Παπακωνσταντίνου, αφού αυτό παρελήφθη τον Ιούνιο 2010 και σήμερα έχουμε Ιανουάριο του 2013; Εδώ φέρει και μεγάλη ευθύνη ο σημερινός Πρωθυπουργός που προστάτευσε τον Ευάγγελο Βενιζέλο στη σχετική ψηφοφορία στη Βουλή. Κατά τα άλλα τα βάρη πέφτουν σε Μισθωτούς και Συνταξιούχους.
Γ.Κ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου