19/12/12

Δεν Μπορούν Να Προσδιορίσουν Την Ακριβή Ημερομηνία Παράδοσης!

Σύμφωνα με την ηλεκτρονική σελίδα της τοπικής εφημερίδας Ελευθερίας, την Δευτέρα η ποιο πιθανή ημερομηνία παράδοσης του Παραδείσια Τσακώνα, πάντως προσωπικά η σιωπή των υπεύθυνων με βάζει σε προβληματισμό, δεν θέλω να γίνω ξανά μάντης νέων καταστάσεων, αλλά μακάρι να είναι η Δευτέρα. Γράφει αναλυτικά η Εφημερίδα. Το σίριαλ του πολύπαθου τμήματος Παραδείσια - Τσακώνα συνεχίζεται, καθώς .........
οι υπεύθυνοι είναι ανίκανοι να προσδιορίσουν και να ανακοινώσουν επισήμως την ημερομηνία παράδοσης του δρόμου. Χθες ο αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Π. Αλευράς δήλωσε ότι η πιθανότερη μέρα για να δοθεί στην κυκλοφορία είναι η… Δευτέρα. Συμπλήρωσε όμως πως υπάρχει μια πιθανότητα να δοθεί το Σάββατο και ότι υπολείπονται έργα σήμανσης.
Ο κ. Αλευράς χαρακτήρισε το συγκεκριμένο τμήμα αναπτυξιακό εργαλείο για όλη την Πελοπόννησο, εκτιμώντας ότι μεταφέρει την Καλαμάτα πιο κοντά στην Αθήνα, πως θα τονωθεί η επισκεψιμότητα στο νομό και τα αγροτικά προϊόντα θα φθάνουν νωρίτερα και με ασφάλεια στην πρωτεύουσα.
«Είναι ένα έργο που το χαιρετίζουμε. Η αναπτυξιακή τροχιά της Μεσσηνίας θα στηριχθεί και σ’ αυτόν τον άξονα», είπε ο αντιπεριφερειάρχης. Και πρόσθεσε ότι η ολοκλήρωση της Ολυμπίας Οδού και οι συνδυασμένες μεταφορές (λιμάνια, αεροδρόμια, σιδηρόδρομος) είναι ο στόχος της Περιφέρειας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου